• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۹۶۳۴۰
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۹
بین الملل » تحلیلی

دیدار سرپرست حجاج ایرانی با رئیس بعثه ترکیه

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دیدار با رئیس بعثه ترکیه گفت: ریشه و تفکر تکفیری باید در جهان اسلام خشکانده شود.

دیدار سرپرست حجاج ایرانی با رئیس بعثه ترکیهبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از مکه مکرمه، سرپرست حجاج ایرانی گفت تفکر تکفیری باید درجهان اسلام خشکانده شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دیدار با رئیس بعثه ترکیه در مکه مکرمه با اشاره به اینکه پرونده گروهک داعش و گروههای تکفیری درحال بسته شدن است، گفت: ریشه و تفکر تکفیری باید در جهان اسلام خشکانده شود.

حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر  افزود: مسیری که می تواند ما را به هدف برساند تبادل نظر علما و اندیشمندان اسلامی است که می توانند اسلام حقیقی و شبهات پیرامون آن را به صورت آکادمیک به بحث گذاشته، بررسی کرده وبه مردم پاسخ بدهند.
وی با اشاره به اینکه باید با برگزاری همایش ها، ارائه مقالات و جلسات سخنرانی دیدگاهها را به یکدیگر نزدیک کنیم، اظهار داشت: ما درپژوهشکده حج و زیارت در قم آمادگی داریم در این زمینه با شما همکاری کنیم.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین با تاکید بر اینکه برای دفاع از مسلمانان مظلوم دنیا ارائه راهکارهای مناسب ضروری است ، گفت: باید از ظرفیت مجامع بین المللی برای نجات ملت مظلوم فلسطین و مسلمانان میانمار استفاده کنیم تا با فشار آنها کشتارمسلمانان متوقف شود.
وی گفت: چندین سال است که مسلمانان را درمیانمار به قتل می رسانند ولی هیچ نهاد و ارگان مدعی دفاع از حقوق بشر از آنها دفاع نمی کند.
وی با اشاره به اینکه درکشمیر، پاکستان، افغانستان، سوریه، عراق و برخی کشورهای دیگر، مسلمانان به قتل می رسند، افزود : مسئولان و علما و اندیشمندان کشورهای اسلامی باید به هم نزدیک شوند و برای حل اینگونه بحران ها با هم همفکری کنند، چرا که اگراین فرصت از دست برود قابل جبران نیست.   
نماینده ولی فقیه درامور حج وزیارت با اشاره به اینکه قضیه فلسطین بعنوان یکی از محوری ترین مسایل جهان اسلام مورد توجه دو کشور ایران و ترکیه می باشد، افزود: قدرت های سلطه گر تلاش می کنند تا رژیم اشغالگر قدس را به صورت یک غده سرطانی درمنطقه حفظ کنند و برای اینکه خیالشان از بابت رژیم صهیونیستی راحت باشد درگیری و بحران در منطقه بوجود آورده اند.
وی پیشنهاد کرد جمعی از علما و شخصیت های مذهبی با سفر به کشورهای مختلف آنها را در دفاع از اتفاقاتی که در جهان اسلام در حال رخ دادن است به تحرک و واکنش وادارند.
دراین دیدار آقای اکرم کلش,  سرپرست سازمان دیانت و رئیس بعثه حج ترکیه نیز با اشاره به مسایل مهمی که  امیر الحاج ایران یادآور شد، اظهار داشت: درحالیکه در دنیای اسلام, مسلمانان در مقابل هم قرار گرفته اند اسرائیل با برنامه ریزی به سمت هدف های خود در حرکت است و آنچه را که در الخلیل انجام می داد اکنون در مسجدالاقصی انجام می دهد.
وی به شرایط سوریه، عراق وافغانستان اشاره کرد و گفت: این اتفاقات نشان می دهد که مسلمانها در مقابله با فتنه ها وظیفه بسیار مهمی برعهده دارند.
اکرم کلش با اشاره به توطئه رژیم صهیونیستی  برای تقسیم مسجد الاقصی، افزود: با عکس العمل های ایران، ترکیه و دیگر مسلمانان دنیا این نقشه به تاخیر افتاد ولی لازم است همه مسلمانان و کشورهای اسلامی با همکاری و مساعدت هم این توطئه را نقش برآب کنند.
سرپرست سازمان دیانت و رئیس بعثه حج ترکیه درادامه تحرکات گروهک داعش را رو به اتمام دانست و گفت: جنایات داعشی ها موجب شد دهها هزار کودک یتیم شدند و هزاران سوری نیز برای اخذ پناهندگی به اروپا مهاجرت کردند.
وی بر لزوم همکاری و ارتباط نزدیک بین بعثه های دو کشور برای بررسی مسایل و ارائه راه حل تاکید کرد و گفت: هدف از دامن زدن به اسلام هراسی در غرب این است که چهره دیگری از اسلام را به نمایش بگذارند و آن را دین جنگ، کشتار و مخالف دوستی وبرادری وانمود کنند.
 در این دیدار روسای بعثه های حج ایران و ترکیه با اشاره به مشترکات دو کشور، از گسترش روابط بعثه ها در حوزه حج استقبال و تصریح کردند: ما بعنوان دو کشور همسایه می توانیم در دفاع از ملت های مظلوم و مسلمان نیز نقش موثری ایفا کنیم.
نماینده ولی فقیه در پایان سخنان خود تصریح کرد: مقام معظم رهبری درمراسم تنفیذ حکم دور دوم ریاست جمهوری آقای روحانی بر لزوم تقویت روابط با همسایگان تاکید کردند و ما امیدوار هستیم روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه در این دوره توسعه و گسترش بیشتری پیدا کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرمت تنها مسجد چهار مناره تاریخی در داراب
عطر شهدا در قم پیچید
کمک ۲ میلیارد ریالی جانباز کاشمری به حوزه سلامت
استقبال پرشور دانش‌آموزان هرمزی از پیکر مطهر شهید گمنام
رکوردی تازه در توسعه تجدیدپذیرها تا پایان سال
ویژه‌ برنامه‌های رادیو صبا در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) 
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن 
شهر قم با تشییع شهدا عطر آگین شد 
تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید گمنام در سازمان قضایی نیرو‌های مسلح خوزستان
فردا: سپاهان - الحسین در نبرد صدرنشینی
ورود اولین محموله کولبری از کشور پاکستان به خراسان جنوبی
امروز: تراکتور به دنبال ۳ امتیاز در خانه نسف قرشی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام -استان‌ها (۲)
نزاع خونین در خواف؛ ۲ نفر جان باختند
دیار علویان در سوگ بانوی دو عالم نشست
احترام نظامی فرمانده مرزبانی گلستان به شهدای گمنام
پخش زنده فوتبال ایران و چین تایپه در قاب شبکه ورزش
همراهی و فداکاری مردم، سرمایه‌ای بزرگ برای ایران اسلامی
دختر پرتابگر دیسک ایران هفتم شد
عملکرد نامطلوب برخی دستگاه‌های خوزستان در اجرای قانون هوای پاک 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
فرار رئال از شکست
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)