• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۰۰۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
محمدرضا فراهانی:

در دولت دوازدهم موانع پیش‌روی نشریات دانشجویی را برمی‌داریم

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در دولت دوازدهم موانع پیش‌روی نشریات دانشجویی را برمی‌داریم ضمن آنکه نظارت پیش از چاپ نشریات دانشجویی در دولت یازدهم کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ محمدرضا فراهانی رئیس شورای سیاستگذاری دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی با اشاره به رشد چشمگیر شرکت کنندگان در "جشنواره تیتر ۱۰" افزود: نظارت پیش از چاپ نشریات دانشجویی در طول ۳ سال گذشته کاهش پیدا کرده است و دانشگاه‌های بیشتری به قانون نشریات تمکین می‌کنند. در دولت دوازدهم نیز هدفمان این است که موانع پیش روی نشریات دانشجویی را برداریم.

معاون وزیر بهداشت در حاشیه برگزاری آئین اختتامیه "جشنواره تیتر ۱۰" که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به غیرقانونی بودن موضوع نظارت پیش از چاپ در دانشگاه‌ها گفت: متأسفانه با توجه به صحبت‌هایی که برخی از دانشجویان فعال رسانه‌ای در جلسات مطرح می‌کنند همچنان در برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی موضوع نظارت پیش از چاپ وجود دارد، اما به طور قطع می‌توان گفت که این موضوع در طول ۳ سال گذشته کاهش پیدا کرده است و دانشگاه‌های بیشتری به قانون نشریات تمکین می‌کنند.

وی با اشاره به این نکته که هرگونه نظارت پیش از چاپ عملی غیرقانونی و غیر شرعی است، افزود: با توجه به قانون نشریات دانشگاهی هرگونه نظارت و بازبینی نشریات دانشگاهی پیش از چاپ خلاف قانون است و عمل نکردن به قانون نیز خلاف شرع است. در این راستا با مسؤولان ذی‌ربط فرهنگی در دانشگاه‌ها صحبت کرده‌ایم و به آن‌ها گفته‌ایم که این عمل غیرقانونی است و حق نظارت پیش از چاپ به هیچ یک از نشریات را ندارند و پیگیر هستیم تا در هیچ دانشگاهی این گونه مسائل وجود نداشته باشد.

فراهانی ادامه داد: البته نکته مهمتر این است که نشریات دانشجویی خودشان از حقوق خود دفاع کنند و دبیران و مدیران مسؤول نشریات دانشجویی اگر عملی خلاف قانون نشریات را می‌بینند باید به مسؤولان ستاد فرهنگی در وزارت بهداشت اطلاع دهند تا در جریان باشیم و بتوانیم برخورد قانونی کنیم، در غیر این صورت کاری از پیش نمی‌رود.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت همچنین در خصوص اهمیت فعالیت نشریات دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: فعالیت‌هایی که در دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه نشریات صورت می‌گیرد نشان از وضع فرهنگی آن دانشگاه دارد و هرچقدر نشریات دانشجویی پویایی داشته باشیم، توسعه یافتگی فرهنگی آن دانشگاه نیز بیشتر است؛ بنابراین نشریات دانشجویی بازتاب دهنده توسعه کمی و کیفی فعالیت‌های فرهنگی در هر دانشگاه هستند و از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند.

رئیس شورای سیاستگذاری دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی با اشاره به رشد چشمگیر شرکت کنندگان در "جشنواره تیتر ۱۰" افزود: میزان استقبال دانشجویان از "جشنواره تیتر ۱۰" قابل توجه است، در "جشنواره تیتر ۹" حدود ۱۴ هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود، اما در این جشنواره ۳۷ هزار اثر دریافت شده که نشان دهنده رشدی ۲ و نیم برابری است، در "جشنواره تیتر ۹" میزان آثار رسیده از دانشگاه‌های علوم پزشکی ۴ هزار اثر بوده که در این دوره از جشنواره به ۱۸ هزار اثر رسیده و رشدی ۴ و نیم برابری داشته است و این موضوع نشان از توسعه فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌های علوم پزشکی دارد.

فراهانی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به آماری که در اختیار داریم می‌توانیم متوجه شویم که نشریات دانشجویی رشد چشمگیری داشته‌اند و بستر برای فعالیت آن‌ها فراهم شده است، در دولت یازدهم با تلاش‌هایی که در حوزه فعالیت‌های فرهنگی صورت گرفت، نشریات دانشجویی را احیا کردیم و در دولت دوازدهم نیز هدفمان این است که موانع پیش روی نشریات دانشجویی را برداریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)