• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۰۰۸۷۳
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۳
بین الملل » غرب آسیا

هشدار نخست وزیر پاکستان به آمریکا

خاقان عباسی هشدار داد آمریکا با محروم کردن پاکستان از کمک های مالی، به اهداف خود در زمینه مقابله با تروریسم دست نخواهد یافت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز؛ شاهد خاقان عباسی نخست وزیر پاکستان گفت تحریم مقامات پاکستان یا کاهش بیشتر کمک نظامی آمریکا به این کشور، برای واشنگتن غیرسازنده خواهد بود.
روابط اسلام آباد - واشنگتن پس از آن رو به تیرگی نهاد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ماه گذشته سیاست جدید کشورش را در قبال افغانستان اعلام و از پاکستان به علت تبدیل شدن به پناهگاهی امن برای عوامل هرج و مرج و ناآرامی از طریق پناه دادن به عناصر طالبان و دیگر افراطیون انتقاد کرد.
آمریکا پیشتر نیز کمک به پاکستان در آینده را به پیشرفت این کشور در زمینه مقابله با عناصر وابسته به شبکه حقانی مشروط کرده بود که واشنگتن مدعی است در پاکستان مستقر هستند و به گروه طالبان برای انجام دادن حملات مرگبار در داخل افغانستان کمک می کنند. این در حالی است که پاکستان پناه دادن به افراطیون را تکذیب می کند و تاکید دارد در جنگ علیه تروریسم نقش بسزایی داشته و از سال 2001 تاکنون بیش از 60 هزار نفر در این راه قربانی داده است.
عباسی 58 ساله که ماه گذشته پس از حکم دیوان عالی پاکستان به برکناری نواز شریف از نخست وزیری، در این سمت قرار گرفت در مصاحبه با خبرگزاری رویترز تصریح کرد هرگونه تحریم هدفمند واشنگتن علیه مقامات اطلاعاتی و نظامی پاکستان به تلاش های ضد تروریسم آمریکا کمک نخواهد کرد. وی در این مصاحبه که روز دوشنبه در اسلام آباد انجام شد گفت: « ما درحال جنگ علیه تروریسم هستیم و هر چیزی که باعث تضعیف تلاش های ما در این زمینه شود ، تنها به تلاش های آمریکا لطمه وارد خواهد کرد.»
مقامات آمریکایی به طور محرمانه می گویند آندسته از مقامات پاکستان که با گروه های افراطی در ارتباط هستند با تحریم های هدفمند روبرو خواهند شد و گزینه های دیگری نیز ازجمله کاهش بیشتر کمک به پاکستان با هدف تحت فشار قرار گرفتن این کشور به تغییر رفتار خود در دست بررسی است.
کمک های نظامی و غیرنظامی آمریکا به پاکستان در سال 2016 به کمتر از یک میلیارد دلار رسید. این در حالی است که کمک های نظامی و غیرنظامی آمریکا به پاکستان در سال 2011، سه میلیارد و 500 میلیون دلار بود. 
خاقان عباسی هشدار داد آمریکا با محروم کردن پاکستان از کمک های مالی ، به اهداف خود در زمینه مقابله با تروریسم دست نخواهد یافت.
وی گفت یکی از پیامدهای کاهش کمک های نظامی آمریکا و اقدام کنگره آمریکا به جلوگیری از فروش جت های جنگنده اف 16 به پاکستان این است که اسلام آباد مجبور خواهد شد تسلیحات مورد نیاز خود را از چین و روسیه بخرد. خاقان عباسی تصریح کرد :« ما باید گزینه های دیگر را برای حفظ نیروهای دفاع ملی خودمان در نظر بگیریم.»
موضع سرسختانه تر دولت ترامپ در قبال پاکستان باعث خواهد شد تا اسلام آباد روابطی نزدیکتر با پکن برقرار کند که متعهد شده است به عنوان بخشی از ابتکار کمربند و جاده ، 60 میلیارد دلار در بخش های جاده سازی ، راه آهن و زیر ساخت برق در پاکستان سرمایه گذاری کند.
هدف از ابتکار کمربند و جاده ساخت مسیرهای تجاری زمینی و دریایی این است که آسیا را به اروپا و آفریقا ارتباط می دهد.
خاقان عباسی افزود :« ما روابط اقتصادی گسترده ای با چین داریم. روابط نظامی ما با چین نیز از دهه 1960 توسعه یافته است. به این ترتیب چین یکی از گزینه های ما خواهد بود.»
وی گفت :« عادلانه نیست که پاکستان به عنوان عامل همه ناآرامی ها در افغانستان معرفی شود. واشنگتن باید از اسلام آباد به خاطر لطماتی که افراطیون به پاکستان وارد کرده اند و همچنین نقش این کشور در میزبانی سه میلیون و 500 هزار آواره افغان قدردانی کند. افراطیون مستقر در افغانستان حملاتی فرا مرزی را علیه غیرنظامیان و نظامیان در پاکستان انجام می دهند که باعث شده است پاکستان سرمایه گذاری چند میلیارد دلاری را برای ساخت حصار در مرز 2500 کیلومتری خود با افغانستان آغاز کند.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردمی ۲۴ آبان ۱۴۰۴
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
قطعی خط تلفن درچه اصفهان، دردسر ساز شد
نشان طلای دختر تکواندوکار ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
اختتامیه سومین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در دماوند
تخصیص ۷۵۰ میلیارد تومان برای طرح‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)
حضور بانوان برای نخستین بار در ورزشگاه تختی آبادان
دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی
معرفی برگزیدگان جشنواره تئاتر چهارمحال و بختیاری
پیگیری اختلال در واردات نهاده‌های دامی
برگزاری همایش عهد همدلی در سرخه
لایروبی آب بندان‌های گیلان
چرا بیمه بیکاری پرداخت نمی‌شود؟
خاموشی ۱۰ ماینر قاچاق در گلوگاه
شهداب قهرمان لیگ برتر والیبال نوجوانان شد
تصادف مرگبار در جاده چوکام به خمام
درخشش دانش آموزان اسلامشهری در رقابت های استارتاپی استان تهران
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ صعود عرفان محرمی به نیمه نهایی ووشو
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت
دیدگاه مثبت مردم گیلان در خصوص اجلاس استانداران کشور‌های حاشیه خزر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
پویش آبادان را سبز میکنیم
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)