• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۰۵۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸
بین الملل » تحلیلی

رزمایش ارتش روسیه پشت درهای اتحادیه اروپا

ارتش روسیه روز پنج شنبه رزمایشی گسترده مشترکی با بلاروس پشت درهای اتحادیه اروپا برگزار می کند.

به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیما از مسکو ؛ بزرگترین رزمایش مشترک روسیه و بلاروس ، که "زاپاد 2017" نام دارد ، از امروز در پهنه وسیعی از خاک دو کشور آغاز می شود .

وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای ، زاپاد 2017 را رزمایشی راهبردی بیان و اعلام کرد : این رزمایش از امروز و با استقرار نیروهای زمینی ، هوافضا و یگانهای پشتیبانی دریایی اغاز می شود .

مقامات نظامی روسیه نیز ، برگزاری بزرگترین رزمایش مشترک روسیه و بلاروس در هزاران کیلومتر از خاک دو کشور و دریای بالتیک را ، در راستای امادگی دفاعی و تهاجمی روسیه و بلاروس برای مقابله با تهدیدات روزافزون قدرتهای فرامنطقه ای ، بویژه امریکا و ناتو ارزیابی کردند .

مرحله عملیاتی رزمایش از فردا با پیشروی نیروهای زمینی به سوی اهداف از پیش تعیین شده اغاز می شود .

همزمان ، یگانهای پشتیبانی با استفاده از سامانه های موشکی ، جنگنده های پیشرفته کلاس سوخو ، تانک های جدید ، بالگردهای تهاجمی و ناوهای موشک انداز ، وارد عملیات خواهند شد .

تمرین جنگ الکترونیک در میدان نبرد ، انهدام همزمان اهداف زمینی ، هوایی و دریایی با موشکهای راهبردی ، ازمایش انواع تسلیحات جدید و تمرین رزم مشترک ، از بخش های این رزمایش اعلام شده است .

براساس اعلام وزارت دفاع روسیه ، 12 هزار و 700 نیروی رزمی ، 70 فروند هواپیمای جنگنده و بمب افکن ، 250 دستگاه تانک پیشرفته ، 200 قبضه توپ و خمپاره انداز دارای سیستم شلیک هدفمند و 10 فروند ناو جنگی موشک انداز در رزمایش امسال شرکت دارند.

رزمایش زاپاد 2017 ، به مدت یک هفته ، در سه منطقه وسیع از خاک روسیه و 6 منطقه عملیاتی در خاک بلاروس ، ادامه خواهد داشت .


رزمایش ارتش روسیه پشت درهای اتحادیه اروپا

خبرگزاری فرانسه از مسکو گزارش داد؛ روسیه روز پنجشنبه یک رزمایش نظامی بزرگ مشترک با بلاروس را پشت درهای اتحادیه اروپا آغاز می کند.

روسیه بر ماهیت «صرفا دفاعی» این رزمایش تأکید می کند اما برخی اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی «ناتو» این رزمایش را نمایش قدرت دانستند و آن را محکوم کردند.
این رزمایش با نام رمز «زاپاد-2017» به مدت یک هفته در امتداد مرز با لیتوانی و لهستان برگزار می شود. روسیه می گوید نزدیک به 12 هزار و 700 نظامی در آن حضور دارند.
والری گراسیموف رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه اوایل ماه سپتامبر در یکی از معدود دیدارهایش با پتر پاول رئیس کمیته نظامی ناتو در باکو اعلام کرد این تمرین‌های نظامی از خیلی وقت پیش طرح‌ریزی شده بود و علیه هیچ کشور خاصی نیست.
ارتش روسیه هر سال در این دوره رزمایشی گسترده در یک منطقه متفاوت در روسیه برگزار می کند.
امسال، این رزمایش در بلاروس، منطقه کالینینگراد و چند منطقه شمال غربی روسیه برگزار می شود. به عبارت دیگر، نزدیک لهستان و کشورهای حوزه دریای بالتیک که از زمان الحاق کریمه در سال 2014 و آغاز مناقشه در شرق اوکراین روسیه را تهدیدی بالقوه برای حاکمیت خود تلقی می کنند.
برخی کشورها، در رأس آنها، لیتوانی و استونی، در مورد آماری که مسکو برای این تمرین‌های نظامی اعلام کرده است، ابراز تردید کردند و معتقدند بیش از صد هزار نظامی در این رزمایش شرکت می کنند که چهاردهم تا بیستم سپتامبر برگزار می شود.
مایکل فالون وزیر دفاع انگلیس روز یکشنبه اعلام کرد تمرین‌های «زاپاد-2017» برای تحریک ما و برای آزمودن توانمندی‌های دفاعی ما برنامه‌ریزی شدند و به همین علت است که ما باید قوی باشیم.»
وی در مورد روسیه‌ای «بیش از پیش تهاجمی» ابراز نگرانی کرد.
ینس استولتنبرگ دبیر کل ناتو اطمینان داد در این رزمایش تهدیدی قریب الوقوع علیه یک متحد نمی بیند ضمن آنکه در مورد نبود شفافیت در خصوص آن ابراز تأسف کرد.
الکساندر گالتس کارشناس نظامی به خبرگزاری فرانسه گفت: «روسیه می تواند ارقام را به راحتی هر چه تمام‌تر دستکاری کند، به همین علت است که حضور ناظران خارجی را نمی پذیرد. اما 12 هزار و 700 سرباز اعلام شده برای رزمایشی راهبردی، مسخره است.»
این کارشناس نظامی معتقد است که رقم واقعی تعداد نظامیان شرکت کننده در این رزمایش بالای صد هزار نفر است.
از سوی دیگر، روسیه از حق خود برای برگزاری تمرین‌های نظامی در خاک خود دفاع و گسترش ناتو را در مرزهای خود محکوم می کند.
ناتو بیش از چهار هزار نظامی در کشورهای حوزه دریای بالتیک و لهستان مستقر کرده است.
تمرین‌های نظامی «زاپاد-2017» تقریبا به موازات رزمایشی در اوکراین با مشارکت نظامیان آمریکایی و تمرین‌های نظامی در سوئد که نزدیک به 19 هزار نظامی در آن حضور دارند و حمله فرضی از جانب یک حریف بزرگ‌تر و پیشرفته در آن تمرین می شود، برگزار می شود.
سناریوی رزمایش روسیه در مورد مبارزه با گروه‌های افراطی است که از سه کشور فرضی به بلاروس و منطقه کالینینگراد روسیه وارد شدند.
این سه کشور اگر چه فرضی هستند اما به وضوح مشخص است که منظور از آنها لیتوانی، لتونی و لهستان است.
الکساندر گالتس گفت: «همه تمرین‌های نظامی روسیه روی یک سناریو کار می کنند: استقرار سریع نیروها، با هدف نشان دادن قاطعیت ارتش در به عقب راندن دشمن اما بدون در نظر گرفتن حمله‌ای که از جانب روسیه آغاز شده باشد.»
ارتش روسیه و ناتو یکدیگر را به اغراق و رزمایش‌های خطرناک بین کشتی‌ها و هواپیماهایشان در مدیترانه و دریای بالتیک متهم می کنند.
­ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از اواخر سال 2014، دکترین نظامی جدیدی را تأیید کرد که ناتو را به عنوان «تهدیدی بنیادی» تعریف می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
خبر‌هایی از برنامه ریزی برای اجرای طرح های آب رسانی در جنوب دامغان
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
اجتماع بزرگ عزاداران فاطمی در کیش
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
آتش‌سوزی جنگل‌ها معضل جهانی است
وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور شوش به اهواز
سوگواره آیینی «یاس کبود» برگزار شد
تمام واحد‌های قضایی استان البرز در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دورکار شدند
نخستین دوره مسابقات بین‌المللی قرائت قرآن ۲۰۲۵ پاکستان
پایان کار نمایشگاه فرصت‌های صادراتی گلستان در ترکمنستان
ایجاد رشته‌های مهارتی و علوم پایه در دانشگاه آزاد بروجن
پخت سمنو نذری در چهارمحال و بختیاری
پُرشدن سبد تولید زیتون کشور با بیش از ۱۴ هزارتن محصول باغ‌های رودبار تاکنون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)