• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۰۵۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۸
اردبیل » اجتماعی
وزیر راه و شهرسازی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان اردبیل؛

اختصاص 91 میلیارد تومان اعتبار به راه آهن اردبیل

وزیر راه و شهرسازی گفت: با برنامه‌های در دست اقدام به منظور تأمین مالی راه‌آهن اردبیل، برای تکمیل این پروژه خوشبین هستم.

اختصاص 91 میلیارد تومان اعتبار به راه آهن اردبیلبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما اردبیل/ عباس آخوندی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل تصریح کرد: سال گذشته راه‌آهن اردبیل ۳۰ میلیارد تومان تخصیص داشت اما امسال اعتبار آن به ۹۱ میلیارد تومان افزایش یافته است.
وی افزود: با توجه به نیاز این پروژه به حداقل هزار میلیارد تومان لازم است از شیوه های دیگر راه‌آهن اردبیل- میانه تأمین مالی شود.
وزیر راه و شهرسازی با اساسی دانستن اولویت دریافت تسهیلات از صندق توسعه ملی برای شرکت‌های پیمانکار و مشارکتی راه‌آهن اردبیل گفت: امیدواریم با دریافت این تسهیلات روند اجرایی راه‌آهن اردبیل را تسهیل بخشیم.
آخوندی در پاسخ به مطالبات متعدد تکمیل پروژه‌های راه‌سازی افزود: بهتر است در وهله نخست راه‌آهن اردبیل در اولویت قرار گیرد و مسئولان استانی نیز پیگیر اعتبارات صندوق توسعه ملی باشند.
وزیر راه و شهرسازی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به پروژه‌های بازآفرینی شهری اشاره کرد و افزود: تقریباً یک‌سوم جمعیت اردبیل به مانند سایر استان‌های کشور در سکونتگاه‌ها و بافت ناکارآمد زندگی می‌کنند.
وی تأکید کرد: ستاد بازآفرینی شهری با هدف ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی در استان‌ها فعال شده و ما به دنبال استفاده از تمامی امکانات شهرستان‌ها در راستای ساماندهی هستیم.
آخوندی با تأکید به اینکه اصلی‌ترین رویکرد وزارت راه و شهرسازی ممانعت از فرسودگی بافت‌های میانی است، ادامه داد: دو هزار و ۷۰۰ محله در سراسر کشور شناسایی شده که می‌بایست ساماندهی شوند.
وزیر راه و شهرسازی بافت میانی را بخشی از هویت و ثروت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دانست و افزود: ساماندهی سالانه ۱۰ درصد از بافت میانی برنامه ریزی شده است.
اختصاص 91 میلیارد تومان اعتبار به راه آهن اردبیلنماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل نیز در این دیدار اظهار داشت: انتظار داریم وزارت راه و شهرسازی به اجرای کمربند توریستی سبلان در اردبیل اقدام کند که این امر می‌تـواند تحول اقتصادی و گردشگری منطقه را به دنبال داشته باشد.
آیت الله عاملی مطالبات اساسی مردم را اجرای پروژه راه‌آهن دانست و افزود: انتظار داریم در این زمینه وزارت راه و شهرسازی اقدامات اساسی انجام دهد و بنده نیز شخصا با آقای جهانگیری صحبت می‌کنم.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با اشاره به این که استان اردبیل سالانه میزبان 7 میلیون گردشگر داخلی و خارجی است گفت: برای این که دغدغه‌ای در جذب گردشگران نداشته باشیم نیازمند ساماندهی جاده‌های استان هستیم که این موضوع اهتمام ویژه وزارت راه و شهرسازی را می‌طلبد.
وی با اشاره به نیاز اساسی جاده اردبیل، پارس‌آباد، مشگین‌شهر و گرمی به ساماندهی بیان کرد: در این زمینه نیاز است وزارت راه و شهرسازی نسبت به دوبانده کردن جاده‌ها اقدام شود تا شاهد کاهش تصادفات جاده‌ها باشیم.
آیت الله عاملی با بیان اینکه شمال استان اردبیل روز به‌ روز پیشرفت می‌کند اظهار کرد: نیاز است جاده این مناطق نیز به طور ویژه ساماندهی شود تا دغدغه و مشکلاتی در این زمینه وجود نداشته باشد.
امام جمعه اردبیل اضافه کرد: متاسفانه جنوب استان اردبیل از محرومیت‌ها و نداشتن جاده مناسب رنج می‌برد.
وی از وزیر راه و شهرسازی خواست تا با ساماندهی جاده ماسوله - خلخال شاهد تحول اقتصادی جنوب استان اردبیل نیز باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل خواستار ساماندهی ویژه ورودی گمرک بیله‌سوار شد و اظهار کرد: با وجود این که هزاران گردشگر خارجی از مرز بیله‌سوار تردد می کند شرایط مناسبی در این منطقه حاکم نیست و این امر نیازمند اقدامات اساسی وزارت راه و شهرسازی است./
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)