سفیر سابق آمریکا در روسیه خبر داد:
مذاکرات غیر رسمی آمریکا با کره شمالی
توماس پیکرینگ گفت اعتقاد شخصی من این است که این مذاکرات، سازنده بوده است ولی هنوز به یک گشایش دیپلماتیک فوری تبدیل نشده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛سفیر سابق آمریکا در روسیه امروز سه شنبه از مذاکرات غیر رسمی آمریکا با نمایندگان کره شمالی خبر داد لیکن اعلام کرد تاکنون در این مذاکرات هیچ گشایش دیپلماتیک حاصل نشده است.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک از واشنگتن، توماس پیکرینگ در مصاحبه با این خبرگزاری بدون اشاره به تایید یا رد برگزاری هر گونه ملاقات میان دو طرف اعلام کرد من فکر می کنم نمایندگان بازیگران دولتی و غیر دولتی ما درگیر نوعی مذاکرات غیر رسمی با نمایندگان غیر رسمی کره شمالی هستند. اعتقاد شخصی من این است که این گفتگوها سازنده بوده است ولی هنوز به یک گشایش دیپلماتیک فوری تبدیل نشده است.
پیکرینگ در عین حال با تاکید بر اهمیت تماس های دیپلماتیک و غیر رسمی میان پیونگ یانگ و واشنگتن گفت: « گاهی مذاکرات غیر رسمی برای طرفها مفید هستند و به مثابه راهی برای تبادل نظرات و گشودن باب شیوه های جدید اندیشه درباره مشکلات موجود محسوب می شوند. البته این گفتگوها تلاشی برای تکمیل کار دولت یا جایگزین به شمار نمی رود ولی کمک می کند تا دو طرف مواضع و نگرانی های یکدیگر را بهتر درک کنند. »
هفته گذشته شبکه تلویزیونی ان اچ کی ژاپن اعلام کرده بود ایوانز ریوری معاون سابق وزیر امور خارجه آمریکا در امور شرق آسیا و اقیانوس آرام با چو کانگ معاون مدیر کل امور آمریکای شمالی در وزارت خارجه کره شمالی، در حاشیه کنفرانس بین المللی مسائل امنیتی منطقه شمال شرق آسیا که در سوئیس برگزار شد، دیدار کرده است. درباره محتوای این مذاکرات هیچ جزییاتی منتشر نشده است.