• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۲۱۳۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۴
آذربایجان شرقی » اجتماعی

تاکید امام جمعه تبریز بر لزوم نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت : باید فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نهادینه شود و در این رابطه فرهنگ سازی نقش تاثیرگذاری دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی حجت الاسلام و المسلمین محمد علی آل هاشم در نشست ستاد امر به معروف و تاکید امام جمعه تبریز بر لزوم نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکرنهی از منکر استان افزود : برای فرهنگ سازی در این زمینه نیز باید ازخود ، خانواده و ادارات دولتی شروع کرد.
وی گفت: رعایت نشدن اخلاق و بدحجابی از مصادیق منکراتی است که متأسفانه بیمارستانها ، فرودگاه ها و شرکت های هواپیمایی در این زمینه وضعیت خوبی ندارند و این مهم باید در ادارات نیز مورد توجه و اصلاح قرار گیرد.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ادامه داد : احصا و شناسایی منکرات سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی جامعه و استفاده از تجربیات نهادهای دخیل در اجرای امر به معروف و نهی از منکر برای برنامه ریزی در جاری کردن ان مهم در جامعه بسیار مؤثر است.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم گفت : توجه به شیوه ها و شرایط امر به معروف و نهی از منکر و در نظر گرفتن احتمال اثرگذاری نیز در این امر باید در نظر گرفته شود.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی نیز گفت : مساله ی امر به معروف و نهی از منکر باید با تغییر در نگرش و فرهنگ مردم و متناسب با خواست های جامعه به یک فریضه تبدیل شود.
شبستری افزود : متأسفانه دشمنان برای چند دهه  بعد ما و برای تغییر نگرشها ،باورها ،رفتارها و اعتقاداتمان برنامه ریزی کرده اند و ما باید با هوشیاری به مقابله با این برنامه ها بپردازیم.
وی خاطرنشان کرد : این برنامه ریزی نیز به همکاری با اندیشمندان و صاحب نظران برای ارائه  طرح های مناسب و مؤثر برای تأثیر گذاری بر مردم و تحول درونی جوانان نیاز دارد.
دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان نیز گفت:هجمه های فرهنگی دشمن علیه کشور و ملت ما بسیار زیاد شده است و اقدامات مقابله ای ما در برابر این هجمه ها ناکافی است.
سردار کریمیان افزود:اگر امر به معروف و نهی از منکر را به فرهنگ و گفتمان عمومی در جامعه تبدیل کنیم هزاران سرباز آمر به معروف و ناهی از منکر خواهیم داشت.
فرمانده سپاه عاشورا گفت : کار ستادیِ صرف و تصویب مصوبات ، ما را به اهدافمان نمی رساند و نیاز به روحیه  جهادی و انقلاب درونی با احساس مسئولیت همگانی از جنس تکلیف محوری است.
وی افزود: اختلاط زن و مرد در مراسم عروسی ، فروشندگان زن بزک کرده  ویترینی فروشگاه ها و مجتمع های تجاری ، خوابگاه های دانشجویی خارج از دانشگاه ها ، بدحجابی در خودروها و پوششهای  نامناسب و دیوار کشی اراضی زراعی و تبدیل آنها به مکانی برای هنجارشکنی از عمده چالشهایی است که در استان وجود دارد و نسخه پیچی ما برای این قبیل ناهنجاری ها باید با آسیب شناسی کامل و نیاز سنجی مطلوب باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)