• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۲۴۶۳۰
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۳
بین الملل » آمریکا
در پی تشدید نژادپرستی در ورزش آمریکا؛

ادامه اعتراض ورزشکاران آمریکایی به نابرابری های نژادی

بازیکنان، سرمربیان و صاحبان یک تیم آمرکایی، هنگام نواخته شدن سرود ملی این کشور ، به جای برخاستن از جای خود، زانو زدند

 به گزارش سرویس بین ا لملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه بی بی سی اعلام کرد: اعتراضات ورزشکاران آمریکایی به نابرابری‌های نژادی در آمریکا همچنان ادامه دارد. 
به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، باز هم در ابتدای یک بازی دیگرِ فوتبال آمریکایی (راگبی)، بازیکنان، سرمربیان و صاحبان یک تیم، هنگام نواخته شدن سرود ملی آمریکا، به جای برخاستن از جای خود، زانو زدند، تا مراتب اعتراض خود را به ادامه نابرابری‌های نژادی در این کشور نشان دهند. بازیکنان تیم فوتبال دالاس کاوبویز در کنار صاحب این تیم، پیش از شروع مسابقه در زمین تیم فوتبال آریزونا کاردینالز هنگام پخش سرود ملی آمریکا - که همواره در ابتدای هر مسابقه در لیگ حرفه‌ای فوتبال آمریکایی، موسوم به لیگ «ان اف ال» نواخته می‌شود - از جای خود بر نخواستند و زانو زدند. 
مجری بی بی سی افزود: بسیاری از تیم‌های لیگ «ان اف ال» و همچنین تیم های لیگ حرفه ای بسکتبال موسوم به «ان بی ای» در آمریکا به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، و همچنین به طرز رفتار ناعادلانه با سیاه پوستان و رنگین پوستان - در مقایسه با سفید پوستان - معترض هستند. در بدو امر، شمار معدودی از بازیکنان حرفه‌ای هنگام پخش سرود ملی آمریکا در ابتدای هر بازی، زانو می زدند، اما از زمانی که دونالد ترامپ گفت تمام بازیکنانی که هنگام پخش سرود ملی زانو می‌زنند، باید «اخراج شوند» بسیاری از بازیکنانِ دیگر و حتی سرمربیان و صاحبان تیم‌های ورزشیِ حرفه‌ای در آمریکا برای نشان دادن مخالفت خود با اینگونه اظهارات ترامپ، همگی - دست در دستِ یکدیگر - هنگام پخش سرود ملی آمریکا زانو می‌زنند. در برخی دیگر از موارد، تیم‌ها اعتراض خود را اینگونه نشان می‌دهند که اصلاً در زمانِ پخش سرود ملی آمریکا از رختکن‌های خود بیرون نمی‌آیند و فقط پس از پایان سرود ملی آمریکا، وارد زمین مسابقه می‌شوند. 
لبران جیمز، بازیکن شهیر بسکتبال آمریکایی، که در لیگ ان بی ای بازی می‌کند، بازیکنان و صاحبان تیم های فوتبال آمریکایی در لیگ ان اف ال و حتی تماشاچیان این مسابقات را تحسین و از آنان تشکر کرد که بدین صورت، همبستگی خود را نشان داده اند. وی گفت: تا زمانی که من این تریبون را (به خاطر شهرتم در ورزش) در اختیار دارم، اجازه نخواهم داد یک فرد - صرف نظر از این که چه مقادر قدرت (سیاسی) داشته باشد، بخواهد از ورزش برای تفرقه‌افکنی در میان ما (سوء) استفاده کند. 
مجری این شبکه در خاتمه گفت: حتی تیم قهرمان لیگ بسکتبال ان بی ای، که معمولاً بازیکنان و مربیانِ آن، پس از کسب عنوان قهرمانی، به کاخ سفید می‌روند و با رئیس جمهور آمریکا دیدار می‌کنند، امسال از رفتن به کاخ سفید و دیدار با دونالد ترامپ امتناع ورزیدند تا بدین وسیله، همبستگی خود را با ورزشکاران معترضِ آمریکایی نشان دهند. 
دریموند گرین، بازیکن تیم گولدن استیت واریرز، قهرمان فصل گذشته ان بی ای و مدافع عنوان قهرمانی، در خصوص این اعتراضات گفت: اگر این اعتراضات پایان یابد، باز هم مشکلاتِ ما (در رابطه با نژادپرستی) ادامه خواهد یافت. از اینرو، من امیدوارم این اعتراضات ظرف چند هفته‌ی آتی، خاتمه نیابد. 
وی خطاب به خبرنگارانی که از امیدواری به تمام شدنِ این اعتراضات صحبت می‌کردند، گفت: ما باز هم پیام این اعتراضات را (به درستی) درک نکردیم. در پاسخ به سؤال‌های شما (خبرنگاران) می‌گویم من فکر نمی‌کنم ظرف چند هفته‌ی آینده، این اعتراضات پایان یابد و البته دعا می‌کنم که خاتمه پیدا نکند، زیرا این (نژادپرستی در آمریکا) مشکلی نیست که ظرف چند هفته‌ی آتی قابل حل و فصل باشد. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)