• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۳۳۷۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۵
وبگردی؛

تر و خشک کردن میلیونی حیوانات مرفه

این روزها، در فضای مجازی و در لا به لای کانال های تلگرامی با تبلیغات رنگارنگی مواجه می شویم،​ که بعضی از آنها دود از سر خواننده بلند میکند،​وبگردی امروز نگاهی دارد به یکی از این تبلیغات،​ تبلیغی که نشان از یک رواج یک بی فرهنگی در جامعه دارد.

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛ چند روز پیش بود که در یک کانال تلگرامی با پیام دعوتی از سوی یک پانسیون مواجه شدم. پیامی که در آن تلاش شده بود تا با انواع و اقسام تعاریف و معرفی آپشن‌های متنوع من را ترغیب کند که سگ و گربه یا هر حیوان خانگی نداشته‌ام را در مهد اختصاصی حیوانات ثبت‌نام کنم.
از بالا شروع به خواندن جزئیات پیام‌ کردم: «نگهداری در هفت فضای مجزا طبق اصول جهانی بدون ارتباط چشمی زیر نظر دامپزشک و رفتار شناس و نگهبان در محیطی کاملاً بهداشتی با نظافت روزانه با دتول و جرمی ساید و... در آرامش کامل با استفاده از فوم‌های صداگیری تخلیه انرژی، روزانه در دو نوبت صبح و عصر هر بار ۲ ساعت بازی با رفتارشناس و استفاده از تردمیل مخصوص سگ‌ها، رفع ناهنجاری‌ها، شانه‌کشی و نظافت روزانه، عکاسی، آرایشگاه...»
موضوع برایم جالب‌تر شد، کانال را با دقت بیشتری رصد کردم و با تصاویر و فیلم‌هایی مواجه شدم که هم خنده دار بود و هم جای تأمل داشت.
برایم جالب شد که بدانم هزینه نگهداری از این حیوانات به صورت پانسیون به چه صورت است.
با شماره‌ای که مربوط به این مرکز است تماس می‌گیرم، خانمی گوشی را بر می‌دارد و بعد از چند دقیقه من را به مدیریت مجموعه وصل می‌کند. خودم را صاحب یک سگ پاپیلون یک ساله معرفی می‌کنم و شرایط نگهداری را می‌پرسم.
مدیریت مجموعه که ظاهراً مرد جوانی است پس از تشکر از انتخاب من می‌گوید: هزینه مهد به صورت عادی روزانه ۲۵ هزار تومان است که اگر خدمات برس‌کشی و اسپری روزانه، ماساژ و ناخن‌گیری را هم انجام دهیم ۳۵ هزار تومان می‌شود،‌ تغذیه حیوان هم با خودتان است که باید روزانه در کیف حمل، همراهش باشد.تر و خشک کردن میلیونی حیوانات مرفه
وی در خصوص هزینه پانسیون هم می‌گوید: هزینه پانسیون شبی ۵۰ هزار تومان است، ما معمولاً سگ‌های هم سن را در یک جا قرار می‌دهیم تا از نظر رفتاری مشکلی برایشان پیش نیاید. این آقا که خود را رفتارشناس و تربیت کننده سگ معرفی می‌کند، در ادامه می‌گوید: من روی رفتار سگ‌ها حساس هستم و مراقبم که سگ‌های با جثه بزرگ کنار کوچک‌ترها قرار نگیرند.
وقتی در خصوص آموزش سگ از او سؤال می‌کنم، می‌گوید: تایم طلایی یادگیری در سگ‌ها از ۲ ماهگی تا ۶ ماهگی است اما تا دو سالگی قدرت یادگیری خوبی دارند، با توجه به اینکه سگ شما یک ساله است همچنان فرصت یادگیری دارد. برای یادگیری اولیه و جلوگیری از انحراف رفتاری سگ، یک مربی کارآزموده و حرفه‌ای ۶ جلسه در منزل به سگ شما نکات اولیه را آموزش می‌دهد که معمولاً برای اینگونه از سگ‌های فانتزی همین ۶ جلسه یادگیری کفایت می‌کند.
تلفن را که قطع می‌کنم کمی فکر می‌کنم، هنوز خیلی چیزها برایم هضم نشده، واقعاً افراد به ویژه خانواده‌ها و به طور خاص زوج‌های جوان به کجا می‌رسند که نگهداری از حیوان را به داشتن فرزند ترجیح می‌دهند؟ آن هم حیواناتی که هزینه‌های نگهداری‌شان با یک کودک برابری می‌کند و گاهی حتی بیشتر هم می‌شود.
قطعاً یکی از دلایل این امر رفع خلاء‌های احساسی است و شاید متمایز کردن خود از دیگر قشرها دلیل دیگر نگهداری از سگ و گربه باشد. برای روشن شدن علت این موضوع به سراغ یک روانشناس رفتم و در گفت‌وگو با او، علت گرایش خانواده‌ها به ویژه جوانان به نگهداری حیوانات را جویا شدم.

نصرالله منصوری، روانشناس، یکی از دلایل گرایش بعضی از خانواده‌ها به حیوانات خانگی را فرار از مسئولیت‌پذیری دانست و گفت:‌ معمولا اینگونه افراد در محیط زندگی خانوادگی مسئولیت‌شناس و مسئولیت‌پذیر بار نیامده‌اند و گرایش آنها به سمت حیوانات خانگی همچون سگ و گربه به جای فرزندآوری نشان‌دهنده فرار از مسئولیت است، در حالی که این حیوانات در ظاهر مسئولیتی برای صاحبانشان ندارند، اما در واقع چنین نیست. وی با بیان اینکه این دسته از افراد راه و مسیر خود را گم کرده‌اند و به دلیل برخی تفکرات و روشنفکری به ادبیات دین و تعقل و تفکر در این زمینه بی‌توجه هستند،‌ گفت: بدون شک وجود حیوانات خانگی در محیط خانواده، کانون خانواده را مورد آسیب قرار می‌دهد.
یکی دیگر از دلایل روانشناسی این موضوع روی آوردن برخی از افراد چه زن و چه مرد به سبک زندگی اروپایی است که از غرب نشأت می‌گیرد و زمانی که با این افراد صحبت می‌کنیم روشنفکری، ترحم و دلسوزی و سرگرمی را دلیل این اقدام می‌دانند.
منصوری تأکید کرد: ادیان الهی و حتی دین مبین اسلام توجه به تمام جانداران را سفارش کرده‌اند اما این بدان معنا نیست که حیوانات را به داخل محیط زندگی بیاوریم. وی با اشاره به اینکه مأنوس بودن با حیوانات می‌تواند آسیب‌های زیادی را به همراه داشته باشد،‌ گفت: اخیراً برخی از دانشگاه‌های غربی اعلام کرده‌اند که اگر کسی سه سال متوالی با سگ و گربه در تماس باشد، از مدفوع آنها میکروب‌هایی متصاعد می‌شود که می‌تواند دردسرساز باشد.تر و خشک کردن میلیونی حیوانات مرفه
این روانشناس با بیان اینکه البته خیلی از افراد اینگونه استدلال‌ها را قبول ندارند، گفت: متأسفانه برای نگهداری از حیوانات خانگی هزینه‌های گزافی صرف می‌شود که این هزینه‌ها می‌تواند برای درمان بیماری‌های پرهزینه و کمک به افراد ناتوان صرف شود. برخی از افرادی که اقدام به نگهداری حیوانات خانگی می‌کنند در گذشته کمبودهایی داشته‌اند، در واقع آوردن حیوان راهی برای جبران کمبودهای گذشته‌شان است. 
منصوری با تأکید بر اینکه ما باید فرهنگ غنی ایرانی ـ‌ اسلامی ـ دینی را گسترش دهیم،‌گفت: متأسفانه جوانان ما راه خود را گم کردند و عده‌ای حتی به پوچ‌گرایی رسیده‌اند و وقتی با آنها هم‌صحبت می‌شویم عنوان می‌کنند که دیگر چیزی قانعشان نمی‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کسب رتبه نخست اعتباربخشی ملی مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد
پیشتازی «نوسان» و «پاورقی»، در تماس‌های مردمی سامانه ۱۶۲
ارزیابی دقیق و هدف قرار دادن سلول‌های سرطانی با رادیو دارو‌ها
تقویت همکاری‌های علمی و فناوری ایران و کره جنوبی با توافقات جدید
مهمترین خبر‌های استان قم در ۳۰ آبان ۱۴۰۴
مشارکت بخش خصوصی گردشگری در اطفای حریق چالوس
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
مجازی شدن مدارس نوبت عصر شهرستان ماهشهر
آغاز نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر
غبارروبی و گرامیداشت مقام شهدا در یادمان شهید گمنام استانداری ایلام
کلنگ‌زنی مدرسه ۱۲ کلاسه در بنک کنگان به‌دست وزیر آموزش و پرورش
اجرای گرو‌ه‌هایی از ۲۰ استان در در جشنواره «بیت و حیران»
رفع تصرف ۴ هزار مترمربع از اراضی موقوفه در بندپی بابل
برگزاری نخستین نشست تخصصی «اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه»
بازگشایی کتابخانه عمومی شهید امامی گتوند پس از دو سال
جشنواره آموزشی نخستین واژه «آب»؛ روایت آشنایی کودکان با اهمیت آب
مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره فضای مجازی نیروی هوایی ارتش تمدید شد
۵ مصدوم در واژگونی پژو ۲۰۶ در شهرستان ایذه
نگاهی به چند برنامه رادیویی
بهره مندی ۶۰۰ هزار روستایی کرمانشاه از نظام ارجاع
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)