• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۴۴۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۹
کرمانشاه » اجتماعی
معاون استاندار:

در تامین سلامت و تندرستی مردم هیچ کوتاهی را نخواهیم پذیرفت

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تاکید کرد: باید با شدت با نانوایی‌هایی که اقدام به استفاده از مواد خطرناک بلانکیت و جوش شیرین می‌کنند، برخورد شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه؛ رضا رحیمی امروز در جلسه سومین کارگروه پایش و ساماندهی گندم، آرد و نان استان در تامین سلامت و تندرستی مردم هیچ کوتاهی را نخواهیم پذیرفتکه با حضور اعضا در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد، افزود: باید هدف گذاری‌ها و برنامه‌های لازم برای برخورد شدید با بانوایی‌هایی که سلامتی مردم را با استفاده از بلانکیت و جوش شیرین و همچنین نمک به خطر می‌ندازند، مشخص و تدوین گردد.

وی با بیان اینکه مردم کرمانشاه با توجه به مجاهدت‌ها و ایثارگری هایشان، شایسته زندگی خوب هستند، تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی و متولی باید تلاش کنند که نان با کیفیت و سالم به دست مردم استان برسد لذا ضرورت دارد اعضای این جلسه مانند یک تیم کاری و هماهنگ برای افزایش سلامتی و تندرستی مردم برای عرضه و پخت نان با کیفیت و سالم تلاش کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تصریح کرد: از سوی دولت و جمهوری اسلامی ابزار‌های لازم برای برخورد با تهدید کنندگان سلامت و تندرستی مردم فرار داده شده لذا مدیران ذیربط باید از این ابزار‌ها با تمامی قدرت استفاده کنند و اجازه ندهند که عده‌ای بخواهند سلامت مردم را خطر بیاندازند.

مهندس رحیمی خاطرنشان ساخت: ما باجدیت پشتیبان و حمایت کننده از برخورد‌های لازم با تهیدکنندگان سلامت مردم هستیم و در این زمینه از هیچ کوششی اجتناب نخواهیم کرد.

وی بیان داشت: در تولید محصولات و تولیدات با کیفیت حمایت‌های لازم را انجام خواهیم داد همانطوری که در طول دو سال گذشته مانع از واردات مواد غذایی و برنج و چای به صورت کوله بری در استان شدیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری از سازمان غله و اتحادیه نانوایی‌ها خواست که نظارت خود را بر نانوانی‌های برای عرضه با کیفیت نان بدون استفاده از بلانکیت و جوش شیرین و نمک و همچنین تولید آرد توسط کارخانجات آرد افزایش دهند.

مهندس رحیمی ادامه داد: در گزارشات دانشگاه علوم پزشکی یکی از علل بیماری سرطان استفاده از بلانکیت و جوش شیرین در پخت نان عنوان شده لذا همه توجه داشته باشند که باید نهایت دقت و تلاش خود را برای جلوگیری از استفاده این مواد در نانوایی‌ها بکار بگیریم و در این راستا نباید هیچ کوتاهی و قصوری از جانب هیچ دستگاهی صورت گیرد.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های نظارتی باید در صورت مشاهده هر مقدار بلانکیت و جوش شیرین در نانوانی‌های با افراد این خبازی به شدیدترین نوع برخورد کنند و پس از قطع سهیمه و پلمپ کردن خبازی، افراد آن را نیز به مراجع قضایی معرفی کنند.

وی ادامه داد: همچنین نانوایی‌ها مجاز به استفاده از نمک هم نیستند زیرا نمک مشکلات قلبی و عروقی را برای مردم به همراه دارد لذا دستگاه‌های نظارتی در این زمینه هم با جدیت برخورد‌های لازم را انجام دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری با بیان اینکه ما موظف به مراقبت از سلامت مردم هستیم، گفت: همه در این کارگروه موظف به ارتقای کیفیت پخت نان هستند لذا باید نظارت‌های دقیقی بر سیلوها، کارخانجات آرد و نانوایی‌ها صورت گیرد و در دفاع از سلامت مردم نهایت تلاش و جدیت خود را بکار گیریم.

وی همچنین از دستگاه‌های ذیربط خواست که به صورت اتفاقی و سرزده از نانوایی‌ها بازدید کنند و در زمینه کنترل قیمت‌ها هم وظیفه خود را به دقت انجام دهند.

وی همچنین خواستار استفاده از کسیه‌های پارچه‌ای غیر پلمیری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، اتحادیه نانوانی‌ها و سازمان غله و سازمان صنعت، معدن تجارت برای جلوگیری از عرضه و استفاده از نایلون در نانوایی‌ها شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
پایان اسکان آسیب دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)