پخش زنده
امروز: -
طلاب حوزه علمیه اصفهان با تجمع در مدرسه صدر بازار، سخنان سخیف رییس جمهور آمریکا علیه ایران را محکوم کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان در حاشیه اجتماع 500 طلبه اصفهانی گفت: در قرآن کریم به صراحت بیان شده که دشمنان حق و مظلومیت با طرفدران حق و مظلومیت کینه نهفته دارند و نباید به آنها دل بست و اعتماد کرد.
آیت الله طباطبایی نام ایران را به عنوان کشوری قدرتمند و اثرگذار در تمام رسانه های جهان مطرح دانست و گفت:آمریکا و متحدانش، ایران را متهم به ایجاد زلزله در منطقه می کنند در حالی که خودشان در عراق و سوریه و یمن زلزله ایجاد کردند و ایران با درخواست این کشورها به رفع و دفع زلزله پرداخت.
حجت الاسلام ابطحی، از استادان حوزه علمیه اصفهان با سخنرانی در جمع طلاب به این نکته اشاره کرد که امروز تمام هجمه ها به سمت ایران است چون تنها ایران توانست محور اسلامی مقاومت باشد و نقشه های مستکبران را نقش برآب کند.
وی با اشاره به بدعهدی آمریکا و نقض برجام گفت: مسولان دولتی و مجلسی و کمسیون برجام لازم است پاسخ کوبنده ای به این نقض عهد بدهند چرا که شاهدیم این روزها آمریکا به عنوان پلیس بد و اروپا در نقش پلیس خوب ظاهر شده است و در صدد گرفتن امتیازات بیشتر همچون حذف موشک از سامانه دفاعی ایران هستند.