پخش زنده
امروز: -
یک هزار و 600 تن فلفل قرمز در شهرستان داورزن، قطب محصول فلفل کشور، تولید شد
امسال از 400 هکتار مزارع فلفل این شهرستان به دست آمد.حسین تاج آبادی افزود: میانگین برداشت فلفل در هر هکتار 22 تن فلفل تازه و چهار تن فلفل قرمز خشک است.
تاج آبادی افزود: واردات بی رویه از چین و نبود کارگاههای بسته بندی و صنایع فرآوری سبب شده است میزان سطح زیر کشت فلفل قرمز از 700 هکتار در سه سال گذشته به 400 هکتار در سال زراعی جاری کاهش یابد.
او گفت: فلفل قرمز داورزن به کشورهای همسایه، خاورمیانه، هندوستان و آلمان صادر می شود.
200 نفر به صورت مستقیم و 2 هزار نفربه صورت غیر مستقیم در 40 کارگاه فلفل کوبی در این شهرستان مشغول به کار هستند.
شهرستان داورزن در 310 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.