• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۶۰۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۷
اجتماعی

سومین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی در مسجد دانشگاه امام صادق (ع)

سومین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد دانشگاه امام صادق (ع) با حضور بعضی از مسئولان دولتی، سازمانها، نهادها، دانشجویان و شاگردان وی و برخی آحاد مردم مومن برگزار شد.

سومین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی در مسجد دانشگاه امام صادق (ع)به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در مراسم تجلیل از مقام والای این عالم دینی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در سخنانی گفت: آیت الله مهدوی کنی از شاگردان مکتب امام بودند که در پی اجرای اندیشه امام و حکومت اسلامی در جامعه آن زمان بودند و آنچه در بعد از انقلاب ایشان انجام دادند در بخش کادر سازی بسیار ارزشمند و ماندگار بود که نمونه آن دانشگاه امام صادق (ع) اولین دانشگاهی بود که بعد از انقلاب اسلامی تأسیس شد و این کادرسازی برای حکومت اسلامی و رهبر اسلامی بسیار مهم بود.
وی افزود: او عالمی بود که می خواست جامعه از علم، دانش و فقه او بهره مند شوند و ایشان معتقد بود که دین می تواند تمامی زندگی انسانهای معاصر را پاسخگو باشد و این اندیشه پیوند دین و سیاست، معنویت و سیاست و سیاست- اخلاقیات که می توانست ارتباط برقرار کند.
حجت الاسلام رئیسی گفت: امام خمینی اندیشه و دکترین حکومت اسلامی را مطرح کردند و این کتاب شد و شاگردان وی در صدد بودند که این اندیشه اسلامی را تبیین و گسترش بدهند که آیت الله مهدوی کنی یکی از این شاگردان بود.
وی افزود: آیت الله مهدوی کنی همیشه می گفت 50 سال آخوند سیاسی هستم و سیاسی بودن به آن معنی است که یک چهره سیاسی جامعه را می شناسد، نیاز جامعه را می داند و با توجه به نیاز جامعه ایفای نقش می کند.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با تمام وجود مبارزه کرد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز تمام همتش را حمایت از امر به معروف و نظام کرد.
حجت الاسلام رئیسی گفت: خیلی از مشکلات را ایشان دید اما خم به ابرو نیاورد و این ویژگی سیاسی بودن و اندیشه سیاسی داشتن وی بود.
وی افزود: آن زمان که آیت الله مهدوی کنی رئیس کمیته انقلاب اسلامی بودند مقابل منافقان و اخلالگران و کسانی که می خواستند امنیت جامعه را زیر سؤال ببرند مردانه ایستادند و بعد از آن نیز دانشگاه امام صادق را تأسیس کردند.
حجت الاسلام رئیسی گفت: در دهه دوم انقلاب دشمنان در صدد بیان ناکارآمدی نظام بودند اما ایشان موجب شد تا نظام کارآمدی اش را نشان دهد. در دهه سوم نیز تلاش کرد تا پیام نظام را به بیرون از مرزها برساند.
وی همچنین با بیان اینکه موضوع نفوذ امروز هم همه را رنج می دهد و کسی را خبر نمی دهد افزود: متأسفانه عده ای نقاب نفاق را زده اند و شناسایی آنها سخت است زیرا سعی می کنند در تمامی عرصه های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی وارد شوند و بایستی کنترل کنیم.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: چون ایران حرف اول منطقه را می زند بنابراین دشمن همچنان در حال ایجاد نفاق و نفوذ است.
حجت الاسلام رئیسی افزود: نگاه آیت الله مهدوی کنی در طول انقلاب به ولایت؛ ولایت مداری بود که بایستی از او درس ولایت مداری یاد بگیریم.
وی گفت: در حفظ انقلاب و موانع انقلاب شاخص ولی فقیه است و ایشان تصمیم می گیرد که چگونه حرکت کنیم و حرف نهایی با ولی است.
گفتنی است در مراسم سومین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی، حاج مرتضی طاهری مداح اهل بیت به مدیحه سرایی پرداخت و همچنین در این مراسم دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، حجت الاسلام والمسلمین شهیدی رئیس بنیاد شهید، پورمحمدی، مشاور رییس قوه قضائیه و همچنین امیر پوردستان جانشین فرمانده کل ارتش حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)