به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی ،احمد کامران منش مسئول شیلات جهاد کشاورزی سبزوارگفت:از ابتدای امسال تولید
ماهی گرمابی و سرمابی در سبزواربا 15 در صد افزایش، به هزار و 530 تن رسیده که از این میزان تولید، هزار و 330 تن ماهی سردابی است.
وی افزود: در این مدت با رها سازی 60 هزار قطعه ماهی گرمابی 200 تن گوشت ماهی در این شهرستان تولید شده است.
کامران منش افزود: سبزوار با 34 درصد کل تولید آبزیان خراسان رضوی، مقام نخست تولید ماهی در این استان در چهار سال متوالی را کسب کرده است.
وی گفت: دسترسی آسان به مراکز تولید و فروش ماهی، برگزاری کلاس های آموزشی پخت آبزیان و آشنایی با فواید مصرف آبزیان، از عوامل افزایش مصرف ماهی در این شهرستان بوده است.
انواع ماهی گرمابی و سردابی در سبزوار شامل آمور سفید پرورشی، کپور و قزل آلای رنگین کمان در112 استخر پرورش ماهی در شهرستان سبزوار پرورش می یابند که از این طریق برای 133 نفر بطور مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
متوسط سرانه مصرف ماهی در سبزوار هشت کیلو گرم است که این میزان در سال 1380 حدود 100 گرم بود.