پخش زنده
امروز: -
استاندار و نماینده ولی فقیه در استان همدان به مناسبت یوم الله ۱۳آبان بیانیه ای صادر کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز همدان، دربخشی ازاین بیانیه آمده است: انقلاب اسلامی ایران امروز به عنوان یک تحول بزرگ که نه تنها ایران بلکه جهان را دچار دگرگونی کرد، با شکوه، اقتدار و صلابت راه تعالی و توسعه را می پیماید واز جمله مفاهیمی که انقلاب اسلامی را در جهان مطرح و با استقبال آزادگان جهان مواجه نمود، مفهوم استکبار ستیزی و تلاش برای رفع سلطه از مردم ستمدیده دنیاست.
در ادامه آمده است: ایران اسلامی ثابت کرده همواره علیه سلطه در کنار مردم مظلوم در همه جا حضور دارد و مردم مظلوم فلسطین، عراق، سوریه، یمن و دیگر کشورهای مورد ستم در مبارزه با استکبار جهانی همواره حمایت ایرانیان را در کنار خود داشته اند.
در پایان آمده است: اینک در آستانه ۱۳آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز از اقشار مختلف مردم ظلم ستیز استان بویژه دانش آموزان، فرهنگیان، دانشجویان و دانشگاهیان دعوت می کنیم با حضور خود در تجمع ضد استکباری، باردیگر تجدید میثاق با آرمانهای مقدس شهدا و انقلاب اسلامی واستکبار ستیزی را به نمایش بگذارند.