بررسی وضع ایرانیان زندانی در آمریکا در ستاد حقوق بشر
وضع ایرانیان زندانی در آمریکا در ستاد حقوق بشر قوه قضاییه بررسی شد .
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، معاون امور بین الملل و همکاری های بین المللی قضایی ستاد حقوق بشر با اشاره به اینکه بیش از 56 نفر ایرانی در زندانهای آمریکا به سر می برند گفت: تعدادی از این افراد به بهانه های واهی مرتبط به دور زدن تحریم ها در انتظار محاکمه به سر می برند و یا در حال گذراندن محکومیت خود هستند .
کاظم غریب آبادی افزود: تعداد دیگری از ایرانیان نیز در کشورهای مختلف به همین بهانه به درخواست آمریکا بازداشت شده اند و تقاضای استرداد آنان به کشور شده است .
وی اظهار داشت: در این جلسه برخی تصمیمات در خصوص برجسته کردن ابعاد حقوق بشری وضع این افراد اتخاذ و مقرر شد اقدامات لازم برای پیگیری موضوع از مجامع بین المللی حقوق بشری از کانالهای رسمی و خانواده های آنان در دستور کار جدی قرار گیرد.
معاون دبیر ستاد حقوق بشر با قدردانی از تلاشهای وزارت امور خارجه در پیگیری وضع این افراد و سایر ایرانیانی که در خارج از کشور گرفتار مشکلاتی شده اند، افزود: ظرفیت های حقوق بشری نیز از این پس در کنار ظرفیتهای سیاسی و حقوقی برای کمک به این هموطنان قرار خواهد گرفت.
بررسی وضع ایرانیان زندانی در سایر کشورها نیز از این منظر در جلسات آتی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.