• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۹۱۷۵۷
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۶ - ۰۳:۱۱
بین الملل » سیاسی
یوکیا آمانو پس از دیدار با نیکی هیلی تاکید کرد؛

دسترسی آژانس به همه مکان‌های مورد نیاز بازرسی در ایران

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی: ایران هم اکنون هدف سختگیرانه‌ترین رژیم راستی آزمایی در جهان قرار دارد و آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکنون به تمامی اماکنی که به بازدید از آن‌ها نیازمند بوده است، دسترسی داشته است.

دسترسی آژانس به همه مکانهای مورد نیاز بازرسی در ایرانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اینترنتی آژانس بین المللی انرژی اتمی، یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از دیدار با نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل گفت آژانس تاکنون به همه مکانهایی در ایران که بازدید از آنها لازم بوده است در ایران دسترسی داشته است.

مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی با نماینده آمریکا در سازمان ملل، در نیویورک و در مقر سازمان ملل دیدار کرد. آنها در این دیدار درباره موضوع راستی آزمایی آژانس بین المللی انرژی اتمی و نظارت آن بر اجرایی سازی تعهدات اتمی ایران بر اساس طرح جامع اقدام مشترک گفتگو کردند.

آمانو در این دیدار گفت طرح جامع اقدام مشترک نشان دهنده استفاده قابل توجه و مفید از راستی آزمایی و این موضوع است که ایران به تعهدات اتمی خود بر اساس توافق عمل کرده است. او در این دیدار نماینده آمریکا در سازمان ملل را در جریان فعالیت های پادمانی موثر و قدرتمند آژانس بین المللی انرژی اتمی در ایران قرار داد.
ایران هم اکنون هدف سختگیرانه ترین رژیم راستی آزمایی در جهان قرار دارد و آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکنون به تمامی اماکنی که به بازدید از آنها نیازمند بوده است، دسترسی داشته است. بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی به کار خود به روشی بی‌طرفانه و واقعی ادامه خواهند داد.
مدیر کل آژانس همچنین اعلام کرد که در جریان سفرش در بیست و نهم اکتبر به تهران بر روی اهمیت اجرای کامل تعهدات اتمی ایران مرتبط با طرح جامع اقدام مشترک تاکید کرده است.

هیئت دیپلماتیک آمریکا در سازمان ملل نیز در بیانیه ای اعلام کرد هیلی از حرفه ای گری و توانایی های بالای آژانس قدردانی و حمایت آمریکا را از تلاش های آژانس برای نظارت دقیق و قاطع بر فعالیت های هسته ای ایران اعلام کرده است. این بیانیه در پایان افزود: هیلی بار دیگر بر اهمیت دسترسی کامل و شفاف آژانس به تاسیسات هسته ای ایران، تاکید کرد.
یوکیا آمانو در حال حاضر در آمریکا به سر می برد. وی با تعداد زیادی از نمایندگان کنگره دیدار داشته و قرار است در مجمع عمومی سازمان ملل هم سخنرانی کند.
آمانو در حال دیدار از آمریکا است و دیدارها و سخنرانی هایی در واشنگتن،نیویورک و بوستون خواهد داشت و روز جمعه در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی سالیانه خود را انجام خواهد داد.

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه  آژانس بین المللی انرژی اتمی در بیانیه ای اعلام کرد یوکیا آمانو مدیر کل این آژانس روز پنجشنبه در دیدار با نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل، بر این موضوع تاکید کرد که ایران به تعهدات خود در توافق هسته ای سال 2015 عمل کرده است.
این برای دومین بار بود که هیلی و آمانو دیدار می کردند. نخستین دیدار آنها به اواخر اوت در وین و در زمان بازدید هیلی از مقر آژانس بین المللی انرژی اتمی باز می گردد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)