پخش زنده
امروز: -
مقامات بهداشتی دهلی نو: با شدت یافتن آلودگی هوا سلامت همه شهروندان به ویژه کودکان و سالمندان در معرض خطر قرار دارد. در دهلی نو بیش از 20 میلیون نفر زندگی می کنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، آلودگی هوای دهلی نو همچنان در وضعیت اضطرار قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو، میزان ذرات ریز معلق در هوا 477 میکروگرم در مترمکعب گزارش شده که بیش از 15 برابر حد استاندارد است.
مقامات بهداشتی دهلی نو، می گویند با شدت یافتن آلودگی هوا سلامت همه شهروندان به ویژه کودکان و سالمندان در معرض خطر قرار دارد. در دهلی نو بیش از 20 میلیون نفر زندگی می کنند.
بر اساس اعلام دولت ایالتی ، ساخت و سازها، فعالیت کوره های آجر پزی و ورود کامیون ها به دهلی نو به جز کامیون های حامل مواد ضروری ممنوع است.
همچنین استفاده از ژنراتورهای تولید برق در منازل و کارگاهها هم ممنوع شده است. آلودگی و ذرات معلق برگ های درختان را پوشانده است و مسئولان دهلی نو طرح شستشوی برگ های درختان را برای اکسیژن سازی بهتر در دستور کار قرار داده اند.
درود ناشی از فعالیت خودروها و موتورسیکلت ها ، کارخانه ها و سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی در ایالت های همجوار دهلی نو هم دراین فصل از منابع آلاینده هوای این شهر به شمار می روند. عدم وزش باد و وارونگی هوا و همچنین کمی بارندگی در فصل زمستان از مهمترین عوامل ماندگاری آلودگی هوای شهر دهلی نو و برخی مناطق شمال هند به شمار می روند.
بخش هواشناسی هند البته اعلام کرده است فردا و پس فردا در دهلی نو احتمال بارندگی وجود دارد. کارشناسان می گویند زیان ناشی از این آلودگی هوا و دود غلیظ، با استعمال دو پاکت سیگار در روز برابری می کند. میزان مراجعه بیماران تنفسی به مراکز درمانی دهلی نودر روزهای اخیر سه برابر شده است.
در این شهر بیش از 10 میلیون خودرو و موتور سیکلت وجود دارد. قرار بود طرح زوج و فرد خودروها در دهلی نو به مدت 5 روز اجرا شود اما به دلیل مستثنی شدن رانندگان زن، قضات ومقامات بلند پایه و سیاستمداران و همچنین موتور سیکلت ها ازاین طرح، دادگاه فدرال محیط زیست هند با اجرای آن مخالفت کرد.