• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۰۴۱۴۴
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ - ۰۱:۳۳
بین الملل » تحلیلی

صلیب سرخ: سه شهر یمن با مشکل عدم دسترسی به آب سالم مواجهند

الکساندر ویت رئیس دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ در یمن گفت سیستم آب و فاضلاب الحدیده ،‌ صعده و تغز به علت نبود سوخت متوقف شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما خبرگزاری رویترز در گزارشی از ژنو نوشت: کمیته بین المللی صلیب سرخ روز جمعه اعلام کرد سه شهر یمن با مشکل نبود آب سالم مواجهند چرا که محاصره ای که ائتلاف (متجاوز) به فرماندهی عربستان سعودی علیه این کشور اعمال کرده است موجب توقف واردات سوخت لازم برای عملیات پمپاژ آب و فاضلاب شده است.
این کمیته افزود در حال حاضر حدود یک میلیون نفر در تغز ، صعده و الحدیده با مشکل نبود آب سالم در «کشوری که بهبود اوضاع بدترین بحران وبا در قرن جدید به کندی پیش می رود» مواجهند. این کمیته در بیانیه ای افزود پیش بینی می شود شهرهای دیگر نیز از جمله صنعا پایتخت یمن نیز در طول دو هفته دیگر با همین مشکل مواجه شوند.
صلیب سرخ افزود: « توقف واردات سوخت و کالاهای اساسی دیگر در ده روز گذشته موجب قطع انتقال آب سالم در سه شهر یمن در روزهای اخیر شده است که حدود یک میلیون نفر با تهدید شیوع دوباره بیماری وبا و دیگر بیماریهای واگیردار از طریق آب مواجهند.»
الکساندر ویت رئیس دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ در یمن گفت: « سیستم آب و فاضلاب الحدیده ،‌ صعده و تغز به علت نبود سوخت متوقف شده است.»
ائتلاف سعودی از ششم نوامبر همه راههای هوایی، زمینی و دریایی یمن را بسته است. بر اساس اعلام سازمان ملل متحد ­منازعه یمن بیش از هشت هزار و 650 کشته و بیش از 58 هزار زخمی برجا گذاشته است. این جنگ، فروپاشی نظام بهداشتی و توقف فعالیت صدها مدرسه و همچنین شیوع وبا و وقوع بحران غذایی گسترده را به دنبال داشته است.
سازمان ملل متحد و سازمانهای کمکهای بین المللی همواره از ائتلاف سعودی به علت مانع‌تراشی در رساندن کمکها به ویژه به شمال یمن که در کنترل حوثیها است انتقاد می کنند. ائتلاف سعودی اعلام کرد بندر الحدیده بسته خواهد ماند. سازمان ملل متحد هشدار داده بود با توجه به مسدود بودن راه های ارسال کمک های بشردوستانه به یمن،‌ بحران انسانی موجود در یمن تشدید خواهد شد.
سازمان ملل متحد اعلام کرد این محاصره می تواند جان باختن هزاران نفر را به دنبال داشته باشد و اقدام ائتلاف در لغو جزئی محاصره کافی نیست. ایولاندا جاکمت سخنگوی رسمی کمیته بین المللی صلیب سرخ در ژنو گفت قطع عرضه آب نشانه بسیار بدی برای مبارزه با بیمار وبا است که از چند هفته پیش در یمن با وجود اینکه موارد جدید ابتلا به این بیماری به حدود دو هزار و 600 مورد در روز رسیده است، بهبود یافته بود. وی افزود: « از احتمال بازگشت وبا به شدت احساس نگرانی می کنیم.»
سخنگوی رسمی کمیته بین المللی صلیب سرخ افزود شیوع گسترده ای که بیش از 900 هزار نفر را آوریل گذشته در صنعا مبتلا کرد تنها پس از گذشت ده روز از توقف فعالیت تاسیسات تسویه فاضلاب به علت کمبود سوخت، رخ داد. وی اضافه کرد: « اگر تاسیسات پمپاژ آب و تسویه فاضلاب از فعالیت متوقف شود مطمئنا بازگشت وبا و بیماریهای دیگر را که از طریق آب منتقل می شود به دنبال خواهد داشت.»
سازمان ملل متحد هفته گذشته هشدار داده بود اگر ائتلاف سعودی محاصره ای را که علیه یمن اعمال کرده است لغو نکند این کشور قحطی گسترده ای را که شاید جان باختن میلیونها نفر را به دنبال داشته باشد شاهد خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره ایرانی به فضا
معطلی کامیون‌های صادراتی در مرز آستارا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)