• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۰۴۲۱
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

توسعه ابزارهای مالی اسلامی و نقش آنها در تولید و اشتغال

رئیس انجمن مالی اسلامی ایران گفت: سومین همایش مالی اسلامی با محور توسعه ابزارهای مالی اسلامی و نقش آنها در تولید و اشتغال برگزار می‌شود.

توسعه ابزارهای مالی اسلامی و نقش آنها در تولید و اشتغالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علی صالح آبادی در نشست خبری سومین همایش مالی اسلامی اظهار داشت: این همایش از ساعت 8 تا 14 روز 12 آذر در دانشگاه الزهرا برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه محور اصلی این همایش توسعه ابزارهای مالی اسلامی و نقش آن در تولید و اشتغال است، افزود: نقش ابزارهای مالی اسلامی در افزایش تولید، نقش ابزارهای مالی اسلامی در ایجاد اشتغال، آسیب شناسی ابزارها و عقود مالی اسلامی، امکان سنجی و روش‌های نوین تامین مالی و فرصت‌ها و چالش‌های پیش روی ابزارهای مالی اسلامی در جامعه از دیگر محورهای این همایش است.
صالح‌آبادی با اشاره به فراخوان ارسال مقالات و آثار تا پایان مهر گفت: به علت استقبال زیاد مهلت ارسال مقالات تا 10 آبان تمدید شد.
وی با بیان اینکه سال گذشته 33 مقاله و امسال 53 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که رشد مناسبی داشته است، گفت: همه مقالات در جلسه کمیته علمی همایش ارائه و برای هر یک داورهایی تعیین شد و در مجموع 16 مقاله حائز شرایط شناخته شدند که تعدادی در همایش ارائه و تعدادی در فصلنامه تحقیقات مالی اسلامی منتشر می‌شود.
رئیس انجمن مالی اسلامی با بیان اینکه همچنین مقالات در قالب کتاب سومین همایش مالی اسلامی منتشر و در پایگاه‌های ‌ISC و سیویلیکا ثبت خواهد شد، تصریح کرد: سایت همایش به نشانی CIIF.IR نیز اخبار همایش را منتشر می‌کند.
صالح‌آبادی خاطرنشان کرد : دو پنل تخصصی با عناوین«آخرین تحولات طرح بانکداری اسلامی و اثرات نقش جدید شورای فقهی بانک مرکزی» و «نقش ابزارها و بازارهای مالی اسلامی در افزایش تولید و اشتغال» در سومین همایش مالی اسلامی برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه جایزه مالی اسلامی سال گذشته برای اولین بار اهدا شد و امسال نیز ادامه می‌یابد، گفت: سال قبل این جایزه به دکتر موسویان به عنوان یک شخص حقیقی و سازمان بورس به عنوان شخص حقوقی اهدا شد.
رئیس انجمن مالی اسلامی با بیان اینکه امسال برای اولین بار جایزه پژوهش برتر اهدا می‌شود، افزود: پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا در حوزه مالی اسلامی تا 10 آبان به دبیرخانه ارسال شد که یک پایان نامه دکترا و یک کارشناسی ارشد به عنوان برتر معرفی می‌شود.
صالح‌آبادی در بخش دیگری از سخنانش درباره فعالیت‌های انجمن اظهار داشت: سایت انجمن به نشانی IAIF.IR در حال فعالیت است و مستنداتی برای محققین بارگذاری شده و بخش‌های اخبار نشست‌های تخصصی و همایش‌ها، معرفی کتاب، مقالات با قابلیت دانلود، کتابخانه انگلیسی با بیش از 300 کتاب، معرفی پژوهشگران برتر در حوزه مالی اسلامی، موضوعات پیشنهادی برای پایان‌نامه ارشد و دکترا و استفتائات مالی اسلامی از دیگر بخش‌های سایت است.
وی با بیان اینکه تاکنون 17 نشست ماهانه از سلسله نشست‌های تخصصی مالی اسلامی در حوزه بازار پول، بازار سرمایه و بیمه برگزار شده است، گفت: فصلنامه علمی پژوهشی نیز با همکاری انجمن، دانشگاه امام صادق(ع) و سازمان بورس منتشر می‌شود.
صالح آبادی افزود: سایت بازار کار مالی اسلامی نیز به نشانی JOBTTF.IR ایجاد شده است تا پیوندی بین جویندگان کار و سازمان‌هایی که نیاز به نیرو دارند برقرار کند.
به گفته وی، دوره‌های MBA و DBA بازار سرمایه به صورت مشترک توسط انجمن، سازمان بورس و دانشگاه امام صادق (ع) برگزار می‌شود و در حوزه بانکداری اسلامی نیز با مرکز آموزش عالی بانکداری مذاکراتی برای جذب دانشجو انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور تولیدکننده‌هایی از نقاط مختلف کشور در مهاباد
قدرشناسی از یک افتخار
استقرار ۳۸ گروه راهداری در جاده‌های لرستان
پیش بینی بارش پراکنده باران در سمنان
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی ارز دیجیتال در تنکابن
سومین نمایشگاه اسوه در نور گشایش یافت
۵۵ فوتی ناشی حوادث کار در مازندران
آغاز رزمایش تامین و توزیع ۱۷ هزار و پانصد بسته لوازم التحریر کمیته امداد امام (ره) مازندران
حمایت از اشتغال و تولید راهبرد دولت چهاردهم در مازندران
برگزاری کلاس های دانش افزایی صنعت فوتبال درقائم شهر
تبدیل پسماند‌های خشک به گل و سرسبزی در مرکز «گلماند»
جسارت علمی از شاخصه‌های برجسته علامه جعفری بود
اجرای طرح محله محور
اهل کتاب و قلم جایگاهی والا در جامعه دارند
سد خرسان و ماندگان مجوز زیست محیطی ندارند؛منافع مردم خط قرمزم است
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آبان ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آبان در یک نگاه
اختتامیه جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان
ادامه مایه کوبی دام‌های سبک و سنگین در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
تکذیب استعفای اعضای دولت
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)