• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۲۹۰۹۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۲
بوشهر » علمی فرهنگی
رئیس مجلس خبرگان رهبری:

انقلابیون باید دشمن شناس باشند

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: دشمن شناسی یکی از مهمترین ویژگی‌های فردی است که روحیه انقلابی دارد.

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت الله احمد جنتی امروز در سومین کنگره علمی پژوهشی علامه بلادی در بوشهر، با اشاره به اهمیت شناخت دشمنان و توطئه‌های آنان، به فتنه سال 88 اشاره کرد و افزود: فتنه 88، مساله ساده‌ای نبود، آمریکا آن را طراحی کرده بود تا موجب براندازی نظام اسلامی شود که حماسه 9 دی پایانی بود بر آن.

وی با بیان این‌که دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه میان مسلمانان هستند، بیان کرد: سردار سلیمانی یکی از افرادی است که با هدایت جنگ علیه داعش در عراق و سوریه، از ایجاد اختلافات در این سرزمین‌ها جلوگیری کرد و نقش تعیین کننده‌ای در پیروزی سپاه اسلام بر کفر داشت.

انقلابیون باید دشمن شناس باشند

دبیر شورای نگهبان با اشاره به اهمیت حفظ وحدت در زمان حاضر خواند و تصریح کرد: مسوولیت حفظ دین و کتاب خدا و اتحاد میان مسلمانان به عهده علما و روحانیان است؛ هر چند همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی نباید بگذارند که خدشه‌ای به این وحدت وارد شود.

آیت الله جنتی تاکید کرد: با وحدتی که میان مسلمانان وجود دارد، دشمنان نمی‌توانند توطئه شوم تفرقه افکنی خود را محقق کند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری خطاب به روحانیان هم گفت: باید مراقب منافقانی بود که ساکت ننشسته‌اند و می‌خواهند ریشه‌های نظام و اسلام را خشک کنند و با فضای مجازی، اخلاق، عصمت، دین و عقیده مردم را هدف قرار داده‌اند.

وی از روحانیان خواست مردم را از دسیسه‌های دشمن آگاه کنند و مواضع انقلابی و اسلامی رهبر معظم انقلاب را مد نظر داشته باشند.

آیت الله جنتی  همچنین آگاهی بخشی، بصیرت و ساده زیستی را از ویژگی‌های عالمان عنوان کرد؛ ویژگی‌‎هایی که با آنها می‌توان مردم را در عمل هدایت کند.

انقلابیون باید دشمن شناس باشند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر نیز علامه بلادی را از مفاخر استان بوشهر معرفی کرد که نقش تاثیرگذاری در مبارزات ضداستعماری مردم این خطه و آگاهی بخشی جامعه داشته است.

آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری روحانیان را زبان گویای معارف دین و ستون محکم پایداری و حراست از دین خدا عنوان کرد و عالمانی مانند علامه بلادی، مجتهد برازجانی و سید مرتضی اهرمی را از افتخارات استان بوشهر دانست که در این زمینه‌ها مجاهدت‌های فراوانی داشته‌اند.

وی، تولیدعلم، ولایتمداری و انقلابی بودن را شاخص حوزه‌های علمیه عنوان کرد و افزود: حوزه‌ها باید بر مبنای اندیشه‌ رهبر معظم انقلاب تمام تلاش خود را برای تحقق این شاخص‌ها به کارگیرند.

انقلابیون باید دشمن شناس باشند

امام جمعه کاشان و نماینده اسبق مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری نیز علم، عمل و مجاهدت را از شاخص‌های مهم حوزویان دانست وگفت: علما و بزرگان ما باید تلاش کنند نسل جدید را با این ویژگی‌ها آشنا و تربیت کنند.

آیت الله عبدالنبی نمازی رمز موفقیت روحانیت را در طول تاریخ تقوا و جهاد عنوان کرد.

سومین کنگره علمی پژوهشی علامه بلادی بوشهری برای سومین سال پیاپی در بوشهر برگزار می‌شود تا ویژگی‌های شخصیتی و مبارزاتی این عالم مجاهد که یکی از سران مبارزه علیه استعمار انگلیس بوده به جامعه بیشتر معرفی شود.

انقلابیون باید دشمن شناس باشند

800 اثر به این کنگره فرستاده شد که 24 اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

آیت الله سید عبدالله بلادی بوشهری سال1291ق در نجف اشرف به دنیا آمد. وی پس از آن که در حوزه نجف اشرف به درجه اجتهاد نائل شد، در سال 1326ه.ق و در گرماگرم جنبش مشروطیت از نجف به بوشهر آمد.

آیت‌الله بلادی یکی از عالمانی بود که هدایت جنبش مردم استان بوشهر در برابر استعمار انگلیس در زمان جنگ جهانی اول را بر عهده داشت و  رئیسعلی دلواری را در مبارزه راهنمایی، و در برقراری ارتباطات با دیگر بزرگان منطقه یاری می‌کرد.

این عالم مجاهد به چند زبان‌ از جمله عربی، لاتین، عبری و اردو آشنایی کامل داشت و از فنون جدید چون صنعت چاپ، عکاسی و روزنامه نگاری در مبارزه بهره می جست.

آیت الله بلادی 23محرم 1372 هجری قمری برابر با سوم آبان سال 1331هجری شمسی در بوشهر دیده از جهان فروبست.

 پیکر وی در نجف اشرف به خاک سپرده شده است.

از آیت الله بلادی بیش از هفتاد کتاب و رساله چاپی و خطی در حوزه‌های مختلف از جمله فقه، رجال، حدیث، تفسیر، هیات و نجوم، شعر، سیاسی و انتقادی،کلام، تاریخ و اخلاق باقی مانده است.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشکیل کارگروه تدوین شیوه‌نامه امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه‌های اجرایی
کشف ۴۰۰ قلم اشیاء تاریخی در سنندج
بسیج، یادآور روحیه‌ای استوار از ایمان، همدلی و خدمت صادقانه است
پایان مسابقات قهرمانی نوجوانان بیسبال در مشهد
مهمترین عناوین روزنامه‌های جهان
راه اندازی سامانه فرود اتوماتیک در فرودگاه آبادان
غبار روبی مزارش شهدا در جغتای
آزادکاران نوجوان تهران در راه بغداد
قطعنامه ضدایرانی آژانس بررسی شد
صدور مجوز جدید توسعه در غرب کارون در گرو رفع مشکلات زیست‌محیطی نفت
شب شعر فاطمی در برخوار
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت هفته بسیج
برگزاری مسابقات جام قهرمانی شهدای اقتدار در البرز
صادرات بیش از صد تن گوجه فرنگیِ مُهر به کشورهای آسیایی
تجدید میثاق بسیجیان ساوجبلاغ با آرمان‌های انقلاب
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان
ایران جان مدرسه را رسانه ایی می کند؛ امضای تفاهم نامه همکاری شبکه آموزش با آموزش و پرورش
نبرد آلومینیوم، ملوان در جام حذفی
موفقیت فنی کم‌سابقه در صنعت گاز ایران
هشدار استاندار آذربایجان‌غربی نسبت به بحران پسماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)