• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۴۱۰۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۲
سیاسی » دولت
روحانی در گفتگوی تلفنی با اسماعيل هنيه؛

انتفاضه جدید تا تحقق حقوق ملت فلسطین ادامه خواهد یافت

ریيس جمهور، حرکت اهانت آميز ریيس جمهور امريکا درباره قدس شريف را طرحي شوم عليه فلسطين و جهان اسلام دانست و از همه مسلمانان و جهان اسلام خواست متحد و يکصدا، عليه اين طرح شوم بايستند.

انتفاضه جدید تا تحقق حقوق ملت فلسطین ادامه خواهد یافتبه گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني رياست جمهوري، آقاي روحاني عصر دوشنبه در گفتگوي تلفني رئيس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) با وي، تصريح کرد: ملت مظلوم فلسطين و امت اسلامي بي ترديد با وحدت، مقاومت و ايستادگي خود ، اين طرح امريکايي – صهيونيستي را با شکست مواجه خواهند کرد. رئيس جمهور با بيان اينکه "جمهوري اسلامي ايران اين اقدام امريکا را به شدت محکوم مي کند"، گفت: اين اقدام ناصحيح، ماهيت امريکا و رژيم صهيونيستي را بيش از پيش نزد جهانيان آشکارتر کرد و نشان داد که آنها به هيچ عنوان نمي خواهند حقوق ملت فلسطين را به رسميت بشناسند.

آقاي روحاني، مقاومت و ايستادگي در برابر اين تصميم اهانت آميز امريکا را يکي از آزمون هاي بسيار مهم براي ملت فلسطين و همه مسلمانان برشمرد و گفت: در اين شرايط و در گام نخست، همه جريان هاي فلسطيني بايد با وحدت خود پاسخ قاطعي به رژيم صهيونيستي و امريکا بدهند و در گام دوم نيز دنياي اسلام بايد با صداي واحد و متحد، در برابر اين طرح شوم بايستد. رئيس جمهور تصريح کرد: دولت هاي اسلامي در جلسه روز چهارشنبه سران کشورهاي عضو سازمان همکاري اسلامي در ترکيه، بي ترديد با صداي رسا اعتراض خود را به گوش جهانيان خواهند رساند. 

آقاي روحاني با بيان اينکه ايران اسلامي همانند گذشته در کنار ملت فلسطين مي ماند، به گزارش رئيس دفتر سياسي جنبش حماس از انتفاضه جديد عليه رژيم صهيونيستي و شهادت چهار فلسطيني و مجروح شدن بيش از 1500 نفر اشاره کرد و گفت: ما به ملت بزرگ فلسطين به خاطر مقاومت، جهاد، ايستادگي و ايثارشان در برابر دشمن صهيونيستي افتخار مي کنيم و مطمئنيم انتفاضه جديد مسير صحيح خود را براي احقاق حقوق ملت فلسطين ادامه مي دهد.

رئيس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين (حماس) نيز در اين گفتگوي تلفني با قدرداني از مواضع استوار و اصولي جمهوري اسلامي ايران در حمايت از ملت فلسطين و قدس شريف ، تصريح کرد: از نگاه ملت فلسطين، جمهوري اسلامي ايران يک ستون نيرومند و مقاوم در حمايت از تحقق آرمان هاي ملت فلسطين است.

اسماعيل هنيه، تصميم ترامپ رئيس جمهور امريکا درباره قدس شريف را تعدي و تجاوز آشکار به حقوق همه امت اسلامي دانست و تاکيد کرد که ملت فلسطين با مقاومت خود هرگز به اسرائيل و امريکا اجازه تحقق اين تصميم را نخواهد داد چرا که قدس شريف به فلسطين و جهان اسلام تعلق دارد. وي با اشاره به آغاز انتفاضه جديد ملت فلسطين به دنبال تصميم اهانت آميز دولت امريکا گفت: اين انتفاضه که تاکنون چهار شهيد و 1500 مجروح داده است، با قدرت ادامه مي يابد و ما مصمم هستيم طرح امريکايي ها و صهيونيست ها را با شکست مواجه کنيم.

رئيس دفتر سياسي جنبش حماس همچنين از همه دولت هاي اسلامي خواست در نشست سران کشورهاي عضو سازمان همکاري اسلامي در ترکيه، با تصميمات قاطع خود از ملت فلسطين و قدس شريف پشتيباني کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و هفتم آذر ۱۴۰۴)
کلنگ‌زنی ۲۰ پروژه محرومیت‌زدایی در میانه
توصیه‌های پلیس راهور کیش در روز‌های بارندگی
لطافت بهاری کیش در فصل پاییز سال ۱۴۰۴
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)