• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۵۴۳۶۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۵
اجتماعی » تعاون و اشتغال
در سال ۱۳۹۷؛

اهتمام دولت برای تامین معیشت بازنشستگان

وزیر تعاون: دولت با اختصاص ردیف بودجه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی تلاش می‌کند تا حدودی مشکلات معیشتی بازنشستگان را برای سال آینده برطرف کند.

اهتمام دولت برای تامین معیشت بازنشستگان در سال 97به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ علی ربیعی در مراسم شب نشینی با بزرگان که به مناسبت فرارسیدن شب یلدا برگزار شد، با بیان اینکه این میزان افزایش حقوق برای بازنشستگان کفاف زندگی انان را نمی دهد، ابراز امیدواری کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی هنگام تصویب بودجه مبلغ بیشتری در نظر بگیرند.
وی به شکاف موجود میان حقوق بازنشستگان و قدرت خرید انان اشاره کرد و گفت: درصورتی دولت می تواند همه مشکلات معیشتی بازنشستگان را برطرف کند که ردیف بودجه تخصیصی برای این قشر سالانه 20 تا 30 هزار میلیارد تومان باشد.
ربیعی از اینکه بازنشستگان توان خرید بالایی ندارند ابراز تاسف و خاطرنشان کرد : با این حال دولت هرچند از نظر اقتصادی شرایط خوبی ندارد اما برای حل این مشکل در این سال ها در مسیر درستی حرکت کرده است.
وی با بیان اینکه دولت در مدت سه سال 3 هزار و 800 میلیارد تومان برای ترمیم حقوق بازنشستگان به صورت پلکانی و در قالب طرح متناسب سازی اختصاص داده است از کسانی که در این خصوص از تعابیر تند برای دولت استفاده می کنند، انتقاد کرد.
ربیعی به وضع اسف بار صندوق های بازنشستگی که طی 50 سال اخیر با مشکلات متعددی روبرو شده است، اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بالا بردن توان اقتصادی این صندوق هاست.
وی از اینکه در برخی صندوق ها مانند فولاد و صداوسیما افراد با 43 سال سن بازنشسته می شوند ابراز تاسف کرد و در ادامه از تدوین طرحی خبر داد که براساس ان صندوق ها در دولت دوازدهم پایدارسازی می شود.
در این مراسم برخی بازنشستگان از اجرا نشدن طرح همسان سازی در دولت های یازدهم و دوازدهم و همچنین پایین بودن قدرت خرید خود انتقاد کردند.
بازنشستگان همچنین ضمن ابراز تاسف از اینکه برخی مسئولان درباره معیشت انان اظهارات نادرست می کنند بر لزوم توجه بیش از پیش مسئولان به ارائه اطلاعات صحیح تاکید کردند.
تجلیل از پنج نفر از بازنشستگان خیر کشوری (طوبی کوهی حبیبی دهکردی، سیمین عذار اسدی ، مهیندخت کدیور، جواد مهدی زاده و حجت اله درویشی) از دیگر برنامه های این مراسم بود.

 تصویب لایحه حمایت از حقوق معلولان
 وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی از تصویب لایحه حمایت از حقوق معلولان خبرداد و این لایحه را گامی مهم برای احقاق حقوق شهروندی توان خواهان دانست.
علی ربیعی در صفحه توییتر خود درباره تصویب لایحه حمایت از حقوق معلولان در مجلس شورای اسلامی نوشت:«تصویب لایحه حمایت از حقوق معلولان در مجلس گامی مهم برای احقاق حقوق شهروندی توان‌خواهان است.
دولت مسئول است اما همراهی جامعه و تغییر نگاه فرهنگی نیز اهمیت دارد.باید توانمندی‌های معلولین دیده و صدای آنها شنیده شود.»
 
تجلیل از 5 بازنشسته خیر در استانه شب یلدا با حضور وزیر تعاون
 در مراسم شب نشینی با بزرگان که به مناسبت فرارسیدن شب یلدا برگزار شد از پنج نفر بازنشستگان خیر کشوری با حضور وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی تقدیر شد.
 در این مراسم به طوبی کوهی حبیبی دهکردی ، سیمین عذار اسدی ، مهیندخت کدیور ، جواد مهدی زاده و حجت اله درویشی به عنوان بازنشستگان خیر تندیس اهدا شد.
علی ربیعی هم در سخنانی از اهتمام دولت برای تامین معیشت بازنشستگان در سال 97 خبر داد.
برخی از بازنشستگان نیز در این مراسم از اینکه دولت هنوز طرح همسان سازی حقوق انان را اجرایی نکرده است انتقاد کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)