پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از اسپوتنيک، منابع خبري در ايتاليا امروز دوشنبه از زخمي شدن دست کم چهار تن بر اثر انفجار يک بمب دست ساز در آستانه مراسم سال نوي ميلادي در شهر تورين ايتاليا خبر دادند.
روزنامه استامپا در شماره امروز با درج گزارشي در اين باره نوشت انفجار در منطقه اي در حومه شهر تورين روي داد و بمب که در يک سطل زباله کار گذاشته شده بود منفجر شد و بر اثر آن چهار عابر زخمي شدند.
پليس اعلام کرد دو تن از زخمي شدگان از اتباع مغرب و دو تن ديگر ايتاليايي هستند.
موج انفجار همچنين به چهار دستگاه خودرويي که در اطراف اين محل پارک شده بودند خساراتي وارد کرد و شيشه هاي حدود سي خانه در مجاورت اين منطقه مسکوني بر اثر انفجار بمب خرد شد.
تحقيقات درباره اين انفجار همچنان ادامه دارد. اين روزنامه همچنين نوشت ماموران پليس در جريان جستجو و بازرسي از اين محل دوازده بمب دست ساز ديگر کشف کرده اند.