پخش زنده
امروز: -
مردم بصیر اهواز امروز با حضوری حماسی در راهیپمایی شکوه وحدت ضمن محکومیت اقدام اغتشاشگران ، با مقام معظم رهبری و آرمان های والای انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، در این مراسم باشکوه که از میدان مولوی تا چهارراه سلمان فارسی برگزار شد مردم انقلابی و با بصیرت اهواز ضمن شرکت در راهیپمایی و بیعت مجدد خود را با مقام معظم رهبری و آرمان های والای انقلاب اسلامی ، انزجار خود را از آشوب گران اعلام کردند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان در این اجتماع پس از راهپیمایی و در جمع مردم انقلابی اهواز با تقدیر از حضور حماسی مردم در راهیپمایی شکوه وحدت گفت : این حماسه بزرگ نشان دهنده ی وفاداری ، رشد و بلوغ سیاسی ، آگاهی و درایت مردم است.
آیت الله سید محمد علی موسوی جزایری افزود : این راهیپمایی باشکوه نشان داد ، مردم ، اقوام و عشایر غیور خوزستان در اوج کمال ، برادری و اخوت هستند .
وی با اشاره به اینکه شما مردم بصیر با حضور حماسی خود دل خانواده ی معظم شاهد را شاد کردید ادامه داد : اینجا اعلام می کنیم این مردم وفادار ، میثاق و بیعت مجدد خود را با رهبری معظم انقلاب اعلام کرده و به دشمنان ملت ایران از جمله آمریکا ، اسرائیل و رژیم آل سعود اعلام کردند هیچگاه از حمایت انقلاب اسلامی دست نخواهند کشید .
نماینده ولی فقیه در خوزستان با محکومیت فتنه انگیزی آشو بگران در چند روز اخیر در برخی مناطق کشور و استان خوزستان اظهارداشت : رژیم آل سعود بداند ، آروزی کشاندن درگیری به داخل ایران را به گور می برد.
آیت الله موسوی جزایری با اشاره به اینکه همه ی ما خدمتگزار ملت ایران هستیم گفت : مردم خوزستان همچون گذشته در راه دفاع از انقلاب و آرمان های والای این انقلاب بزرگ آماده هستند.