پخش زنده
امروز: -
الکساندر آزادگان گفت:ما رسانه هاي خارج از کشور را 24 ساعته رصد مي کنيم. زماني که صحبت از هرج و مرج، بي نظمي مي شود، مردم ايران به آن نه مي گويند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، الکساندر آزادگان، استاد دانشگاه از آمريکا در گفتگو با شبکه تلويزيوني پرس تي وي گفت راهپيمايي هايي که در حمايت از حاکميت در ايران برگزار مي شود نشان مي دهد که چطور مردم ايران با وجود ديدگاه هاي متفاوت با هم متحد مي شوند.
الکساندر آزادگان گفت: روشن است تظاهراتي که مردم ايران برگزار کردند با وجود اختلافاتي که در داخل با هم دارند برگزار شد؛ اختلافاتي که بيگانگان به آنها دامن مي زنند. اين مسئله براي ما ثابت شده است. ما رسانه هاي خارج از کشور را 24 ساعته رصد مي کنيم. زماني که صحبت از هرج و مرج، بي نظمي و آنارشي مي شود، مردم ايران به آن نه مي گويند.