• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۰۳۰۴
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۴
خراسان رضوی » اقتصادی

سهم صفر درصدی ابریشم کشان در تصمیم گیری های کلان این حوزه

نماینده مردم شهرستانهای تربت حیدریه –مه ولات وزاوه در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود جایگاه بسیار بالای شهر بایگ در صنعت ابریشم متاسفانه در تصمیم گیری های کلان کشوری در این حوزه ابریشم کشان هیچ گونه سهمی ندارند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،مرکز خراسان رضوی، دکتر سعید باستانی در جلسه  بررسی چالش های صنعت نوغانداری وابریشمسهم صفر درصدی ابریشم کشان در تصمیم گیری های کلان این حوزه کشی در بایگ افزود: اگر نماینده ابریشم کشان در جلسات فرادست حضور داشته باشد بدون شک بسیاری از مشکلات قابل حل وسیاست ها  بهتر به دست اندرکاران ابریشم منقل می شود.

اوگفت: در راستای کمک به کارگاههای ابریشم کشی تعرفه ورود پیله به کشور در پایین ترین حد خود یعنی 5 درصد در نظر گرفته شده است وبرنامه هایی نیز برای افزایش تعرفه نخ ابریشم در دستور کار قرار دارد.

باستانی مهمترین چالش  در صنعت ابریشم کشی ونوغانداری را نبود  صندوق حمایت  عنوان کرد وگفت: با پیگیری های فراون در این زمینه وبادستور وزیر جهاد کشاورزی مراحل تشکیل این صندوق کلید خورده ومقرر  شده  است سهم دولتی این صندوق از محل فروش املاک زیر مجموعه مرکز توسعه نوغانداری  با تامین  3هزار میلیارد ریال سرمایه به زودی تامین شود.

اودر ادامه به  خسارت وارد شده به نوغانداران کشور در ابتدای امسال اشاره کرد وگفت: براثر توزیع تخم نوغان های بیمار حدود 30 هزار میلیارد ریال خسارت به  نوغانداران کشور تحمیل شد.

باستانی افزود: میزان خسارت از طریق وزیر جهاد کشاورزی  به دفتر معاون رئیس جمهور برای تخصیص ارسال شده که از هفته  آینده در مجلس به جد پیگیری میکنیم تا هرچه زودتر این اعتبار جذب وبه خسارت دیدگان پرداخت شود.

رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور نیز در این جلسه با اشاره به افول صنعت نوغانداری طی دو دهه اخیر در کشور گفت: طی این سالها تلاش شده است که تا حدودی نوغانداری به جایگاه واقعی خود برگردد.

علی اکبر داداش پور افزود: از سال 91  تا کنون توانستیم  قیمت خرید از 86 هزار ریال در سال 91  را به  180هزار و40 ریال در سال جاری برسانیم.

اوتوزیع نهال توت یارانه ای رایگان برای احیای توتستان ها در چند سال اخیر را از دیگر برنامه ای این مرکز اعلام کرد وگفت:  امسال نیز حدود 300 هزار نهال توت اصلاح شده آماده توزیع در فصل کاشت است که نوغانداران می توانند به صورت رایگان این نهال ها را دریافت کنند.

رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور در ادامه به خسارت وارد شده به نوغانداران کشور در ابتدای سال جاری اشاره کرد وگفت: حدود 4 هزار و500 جعبه تخم نوغان بر اثر بیماری از بین رفتند وبیش از 2هزار و600 بهره بردار در این زمینه متضرر شدند.

داداش پور افزود: امیدواریم با توجه به درپیش بودن فصل پرورش کرم ابریشم وبه منظور رغبت نوغانداران برای پرورش هرچه زودتر خسارت نوغانداران پرداخت گردد.

اودر ادامه با اشاره به بیماری تخم نوغان های توزیع شده در سال جاری گفت: برای سال آینده براساس تجربه قبلی نمونه های خوبی وارد خواهیم کرد .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما دوم آذر ۱۴۰۴
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
هفته بسیج، یادآور رشادت‌ها و ایستادگی مردمی‌ترین نهاد انقلاب اسلامی
ادای احترام به مقام شامخ شهید گمنام در بوکان
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
خبر‌هایی از برنامه های افزایش ازدواج و تحکیم خانواده در دامغان
«۲۲۲»؛ عددی که در ذهن مردم آبدانان؛ ایستادگی و شهادت، معنا می‌شود
ایست به اتلاف انرژی
امداد رسانی به مصدوم حادثه محور فارسان شهرکرد
راه‌اندازی «گروه‌های سازش محله‌ای» برای پیشگیری از اختلافات در البرز
غیرحضوری شدن مدارس خراسان جنوبی
بسیج بازوی پرتوان نظام اسلامی
پایان چشم انتظاری
مردم هرمزگان در سوگ حضرت زهرا (س)
الحاق زمین و شیرخشک به نوادر روزگار
استقرار یک سایت پرتابل تلفن همراه در منطقه الیت چالوس
آبا مدارس یزد به دلیل آنفولانزا تعطیل می‌شوند؟
برتری دندر در ژوپیلر لیگ با حضور جهانبخش
آلودگی شدید هوا در تهران
سالروز شهادت بانوی آب و آینه حضرت زهرا سلام الله علیها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)