• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۱۲۲۵۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰
اجتماعی » جامعه و شهری
علی خدایی:

۷۰ درصد دریافتی کارگران، حداقل دستمزد است

عضو هیئت مدیره کانون عالی شورای اسلامی کار کشور گفت: هم اکنون بیش از ۷۰ درصد دریافتی کارگران شامل همان حداقل دستمزد تعیین شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ علی خدایی با بیان اینکه فرصت‌های طلایی افزایش دستمزد کارگران در گذشته از میان رفته است، افزود: به عنوان مثال در مقطع هدفمندی یارانه‌ها که در تمامی نهاده‌های تولید و مصرف جهش قیمتی به وجود آمد، اما متاسفانه در دستمزد کارگران افزایش چندانی حاصل نشد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد جامعه در عرصه کارگری حقوق بگیر هستند، گفت: با کاهش حقوق کارگران در بازار رکود ایجاد شده و محصولات تولیدکنندگان بر زمین مانده است.

عضو هیئت مدیره کانون عالی شورای اسلامی کار کشور افزود: این شورا به فقر نظارت بر دستمزد کارگران و موارد مربوطه دیگر انتقاد دارد.

وی با تاکید بر اینکه در دو سال گذشته با کمیسیون اجتماعی و فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی تعامل مناسبی صورت گرفته است، گفت: مشکل اصلی این است که سال‌های گذشته سعی شده با تعامل مسائل رفع شود در حالی که ابزار‌های دیگری برای الزام دولت جهت اجرای قانون در اختیار نمایندگان خانه ملت وجود دارد.

خدایی با بیان اینکه هیچ نشستی برای تعیین دستمزد سال آینده برگزار نشده است، افزود: اوایل آذر امسال با تصویب شورای عالی کار کارگروه دستمزد تشکیل شده که در این کارگروه نمایندگان کارگری، کارفرمایی و دولت درباره راهکار‌های افزایش قدرت خرید کارگران و چگونگی تامین سبد معیشتی آن‌ها به تبادل نظر پرداخته اند.

وی گفت: طبق بند ۲ ماده ۴۱ قانون کار حداقل مزد بدون در نظر گرفتن مشخصات جسمی و روحی کارگران و ویژگی‌های کار محول شده باید به اندازه‌ای باشد تا زندگی یک خانواده را تامین کند.

عضو هیئت مدیره کانون عالی شورای اسلامی کار کشور افزود: در کارگروه دستمزد سال گذشته با برگزاری نشست‌های های مختلف طبق بررسی‌های صورت گرفته فرمول دستیابی به حداقل‌های یک زندگی به دست آمده است.

وی با اشاره به اینکه فرمول مورد نظر با توافقی سه جانبه به عنوان یک سند بالادستی در شورای عالی کار به تصویب رسیده است، گفت: طبق این سند مبلغ دو میلیون و ۴۸۹ هزار تومان برای تامین سبد معیشتی یک خانواده تعیین شده است.

خدایی افزود: نهایت دستمزد خانواده کارگران با میانگین سه و چهار دهم نفر در سال گذشته یک میلیون ۳۰۰ هزار تومان بوده که با مبلغ مصوب شورای عالی کار یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فاصله دارد.

وی گفت: اعضای کارگروه دستمزد امسال به دنبال به دست آورد فرمول‌هایی هستند که طبق آن بتوانند از فاصله میان حداقل حقوق دستمزد با سبد معیشتی خانوار‌های کارگران جلوگیری کنند.

عضو هیات مدیره کانون عالی شورای اسلامی کار کشور با تاکید بر اینکه علاوه بر این باید با شرکای اجتماعی به توافقی دست یافت که فاصله مورد نظر میان حداقل دستمزد با سبد معیشتی خانوار کارگران جبران شود، افزود: افزایش حداقل دستمزد باید به گونه‌ای باشد که فاصله میان تجربه و تخصص از میان نرود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توسعه زنجان با نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی و اقتصاد دانش‌بنیان
نجات جان زن محبوس در میان شعله‌های دود واتش توسط آتش نشانان شوش
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
آغاز بخشودگی کامل جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۳ آذر ۱۴۰۴
آسفالت ریزی جاده‌های روستایی ورزقان و خاروانا
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)