پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از آسوشيتدپرس از تيرانا، هزاران نفر در آلباني با متهم کردن دولت اين کشور به ارتباط با جرائم سازمان يافته در اعتراض به سياست هاي دولت به خيابان آمدند و خواستار استعفاي دولت شدند.
حاميان حزب راست ميانه دمکراتيک، حزب جنبش سوسياليست از حاميان آن و ديگر احزاب کوچکتر در خيابان اصلي تيرانا پايتخت آلباني به نام «خيابان شهداي ملت» عليه دولت این اعتراض کردند و خواستار کناره گيري وي شدند.
پليس تدابير امنيتي را در نزديکي ساختمان هاي دولتي افزايش داد و صدها نيروي پليس به همراه دو ماشين آبپاش در نزديکي دفتر نخست وزير مستقر شدند. اين اعتراضات آزمون حمايت از دموکرات ها محسوب مي شود که در انتخابات سال گذشته با کسب تنها 43 کرسي از مجموع 140 کرسي پارلمان متحمل شکستي سنگين شدند.
منابع محلي تعداد تظاهرکنندگان را در حدود ده هزار نفر برآورد کردند در حالي که سران مخالفان از حضور دويست تا سيصد هزار نفر خبر دادند. تظاهرات به شکلي مسالمت آميز به پايان رسيد و وزارت کشور آلباني در اتفاقي کم سابقه از سران مخالفان به خاطر برگزاري تظاهرات صلح آميز و همکاري با نيروهاي پليس تشکر کرد. رويارويي هاي سياسي در آلباني عموما شديد و شامل استفاده از عبارات توهين آميز عليه طرف مقابل است.
آلباني که از سال 2009 به عضويت سازمان پيمان آتلانتيک شمالي (ناتو) درآمد در سال 2014 به عنوان نامزد پيوستن به اتحاديه اروپا نيز پذيرفته شد و اميدوار است امسال بتواند مذاکرات الحاق خود را به اين اتحاديه شروع کند.