پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از باکو، نخستين ماه گرفتگي سال ميلادي 2018 در جمهوري آذربايجان آغاز شده است.
خدير ميگائيل اف معاون رصد خانه نصير الدين طوسي آکادمي ملي جمهوري آذربايجان در شهر شاماخي با اعلام اين خبر گفت: ماه گرفتگي در باکو به وقت محلي از ساعت 15 و 48 دقيقه شروع شده است و در ساعت 17 و 29 دقيقه به حداکثر گرفتگي خواهد رسيد و در ساعت 19 و 11دقيقه به پايان خواهد رسيد.
وي افزود: ماه گرفتگي در مناطق مختلف جمهوري آذربايجان در ساعت 18 ظاهر خواهد شد و از اين زمان به تدريج سطح ماه قابل رويت خواهد بود.
وي گفت: در زمان ماه گرفتگي ماه به رنگ قرمز ديده خواهد شد که به اين خاطر در بين مردم آذربايجان به آن «قانلي آي توتولماسي» يعني خون گرفتگي ماه هم گفته مي شود .
معاون رصد خانه نصير الدين طوسي آکادمي ملي جمهوري آذربايجان در شهر شاماخي افزود: دومين ماه گرفتگي در جمهوري آذربايجان هم در 28 ژوئن خواهد بود.