• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۰۴۴۷
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۸
هرمزگان » اقتصادی

بهره برداری از ۴۹۸ طرح عمرانی در هرمزگان

استاندار هرمزگان گفت: در دهه فجر انقلاب اسلامی و تا پایان سال ۴۹۸ طرح عمرانی با اعتبار چهار هزار و ۵۸۶ میلیارد تومان در استان به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خلیج فارس؛ فریدون همتی در نشست خبری افزود: این طرح‌ها در حوزه‌های حمل و نقل، ارتباطات، بازرگانی و تعاون، مسکن و عمران، فرهنگ و ارشاد، کشاورزی، بهداشت و درمان، آموزشی و منابع آب است.
وی گفت: ارتقای تولید بنزین پالایشگاه ستاره خلیج فارس از ۱۲ میلیون لیتر به ۲۴ میلیون لیتر، بهره برداری از پالایشگاه گاز گورزین، باغ پرندگان بندرعباس از مهم‌ترین طرح‌های عمرانی در دهه فجر امسال است.
استاندارهرمزگان افزود: بخشی از این طرح‌ها در دهه فجر و بخشی دیگر با حضور رئیس جمهور در استان تا پایان سال به بهره برداری می‌رسد.
همتی گفت: اعتبار سرمایه گذاری و هزینه شده برای اجرای این طرح‌ها از محل بخش خصوصی، دولتی و مشارکتی تامین شده است.
وی افزود: دردهه فجر امسال طرح‌های انژری با ۱۰۳ طرح، صنعت، معدن و تجارت با ۵۱ طرح و آموزش با ۴۵ طرح و کمترین طرح‌ها به مسکن و شهرسازی با ۱۶، رفاه و تامین اجتماعی با ۸ و بهداشت و درمان با ۳ طرح اختصاص دارد.
استاندار هرمزگان گفت: قرار است در دهه فجر امسال دویست محله فرسوده در کشوربا دستور رئیس جمهور از طریق ویدئو کنفرانس بازسازی شود.
بهره برداری از پست ۶۳ کیلو ولت مصلی بندرعباس، ایستگاه پمپاژ فاضلاب شهرک نبوت و واحد تولید قطعات موتور‌های برقی شهرک صنعتی بوستانو در نخستین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی است.
پارسال ۶۵۴ پروژه با اعتبار بر ۲ هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان در دهه فجر در هرمزگان به بهره برداری رسید که امسال از نظر اعتباری این رقم به بیش از ۲ برابر افزایش یافته است.
استاندار هرمزگان در حاشیه این نشست به نرخ بیکاری ده و نه دهم درصد‌ی در سه ماه دوم امسال اشاره کرد و افزود: با مدیریت بهینه و استفاده از ظرفیت‌ها باید بتوانیم در رفع نیاز‌ها و خواسته‌های مردمی، کاهش بیکاری و فعال کردن حوزه تولید نقش بهتری نسبت به سایر استان‌های کشور داشته باشیم.
همتی گفت: هم اکنون برای ۱۶ هزار نفر در استان اشتغالزایی شده که در سامانه رصد ثبت شده است.
وی افزود: با اجرای کامل طرح پرورش میگو هم می‌توان برای ۵۰ هزار نفر اشتغالزایی کرد.
استاندار هرمزگان گفت: تکمیل زنجیره تولید در بخش صنایع و معادن از برنامه‌های اولویت دار است که با وجود ظرفیت‌هایی در صنایع پایین دستی استان باید بخش صنعت و معدن، کشاورزی و صنایع تبدیلی تلاش کنند فرصت‌های سرمایه گذاری رادر اختیار سرمایه گذاران قرار دهند.
همتی افزود: در غرب استان هرمزگان نیز در شهرستان پارسیان منطقه ویژه انرژی بر باعملیات بارگیری و تخلیه ۴۰ میلیون تن کالا در سال را دارد و ۱۰ هزار هکتار زمین برای صنایع انرژی بر آماده شده است.
وی گفت: اصلاح و ساماندهی باغ‌های خرما، لیموترش و نارنگی در استان در اولویت است و از ۳۶ هزار هکتار نخل در استان، ۲۳ هزار هکتار فرسوده است که باید نوسازی شوند.
استاندار هرمزگان افزود: فعال کردن دامداران نیمه صنعتی و صنعتی بویژه دام سبک از نوع دام‌های بومی استان که بازار خوبی در کشور‌های حوزه خلیج فارس دارد نیز در دستور کاراست.
همتی افزود: فعالیت‌های ملوانی، مبادله‌های مرزی و تعاونی‌های مرزنشینان نیز در استان با هدف استفاده ساحل نشینان می‌توانند در کنار صید و صیادی به این فعالیت‌ها بپردازند.
وی گفت:تبدیل بندر شهید رجایی به بندر‌های نسل سوم در دستور کار قرار دارد که مرحله مطالعاتی آن انجام شده و تملک زمین در حال انجام است.
استاندار هرمزگان گفت:همچنین توسعه آزاد راه بندرعباس به سیرجان و آزاد راه بندرعباس به کرمان در دستور کار است.
وی افزود: مناسب سازی جاده‌های هرمزگان به سمت استان‌های کرمان و فارس بستری را برای توسعه گردشگری فراهم می‌کند.
استاندار هرمزگان گفت: با اتصال خط دوم قطار تهران به بندعباس در سال ۹۷ و ۹۸ فاصله فعلی از ۱۸ ساعت به ۱۰ ساعت کاهش می‌یابد.
وی افزود: طبق برنامه صورت گرفته، جزیره هرمز تنها به منطقه گردشگری تبدیل شده و هیچ فعالیت دیگری در آن صورت نمی‌گیرد.
استاندار هرمزگان گفت: فعالیت‌ها و زیر ساخت‌های گردشگری توسط دولت و بخش خصوصی توسعه می‌یابد که دولت در بخش زیرساخت‌ها تفاهم نامه‌ای با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) انجام داده و به صورت مشارکتی با اعتبار ۳۷۰ میلیارد تومان برای طرح‌های زیر ساختی در جزیره هرمز تامین شد.
همتی افزود: در دهه فجر انقلاب اسلامی ۱۴۳ دهیاری در روستا‌ها ساخته می‌شود و سه بخش «لیردف جاسک، بالاشهر رودان و بندزرک میناب» شهر می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی وضعیت جوی و کیفیت هوا
آغاز مسیر بزرگ نوجوانان ایران با نبرد مقابل چین تایپه
پیوست فرهنگی و اجتماعی در دستور کار شورای فرهنگ عمومی
طرح برخورد با مشترکین بد مصرف آب در واحد‌های صنفی
تقویم روز و اوقات شرعی سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
حرم شاهچراغ در سوگ مادر، سیاهپوش است
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ دومین پیروزی یاری مقابل ترکیه به ثبت رسید
اردوی تیم ملی کوراش بانوان در بجنورد برگزار می‌شود 
۶۰ درصد صادرات کشور به قطر از بوشهر انجام می‌شود
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ عرفان ستاری برنزی شد
هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای همه
بانوان کاراته ایران در مسیر جهانی
روشنایی ماندگار، تکمیل برق رسانی به آستان امامزاده کاستان با همت خیّر دامغانی
مراکز انتقال خون اصفهان پذیرای عزاداران حضرت زهرا(س)
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره در دستان ابوالفضل زهره وند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره رستم آبادی در کشتی آزاد
ایران ترور فرمانده بزرگ مقاومت را به شدت محکوم کرد
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ محمد سیاهوشی پنجمین طلایی کاروان ایران
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سوم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آخرین خبر‌ها از مهار آتش سوزی در جنگل الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)