فرماندار شهرستان خرم آباد
افتتاح 116 طرح عمرانی و اقتصادی تا پایان دهه فجر
تا پایان دهه فجر ۱۱۶ طرح در خرمآباد افتتاح و عملیات ساخت ۱۰ طرح هم شروع می شود.

به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز لرستان، اسد عبداللهی در شورای اداری شهرستان خرم اباد گفت: ۱۱۱ طرح عمرانی و ۵ طرح دیگر اقتصادی است که برای ساخت آنها 137 میلیارد تومان هزینه شده است.
استاندار لرستان نیز با بیان اینکه خرم آباد بزرگترین شهر لرنشین کشور محسوب می شود افزود: خرم آباد با داشتن جاذبه های طبیعی، تاریخی، رودخانه وارتفاعات قابلیت تبدیل شدن به یک کلانشهر را دارد چرا که کمتر شهری در کشور وجودارد که این استعدادها را یکجا داشته باشد.
سید موسی خادمی مهمترین راه توسعه یافتگی را استفاده ازسرمایه گذاریهای بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: برخی پروژه ها بیش از ۱۰ سال ازعملیات اجرایی آنها می گذرد اما هنوز به بهره برداری نرسیده اند.
هرچند بخشی ازعلت تاخیر دراجرای پروژهها مسئولان هستند اما برای حل این مشکل وتسریع در تکمیل این طرحها باید با درایت کامل از ظرفیتهای بخش خصوصی استفاده کرد.