پخش زنده
امروز: -
سخنگوي وزارت حمل و نقل چين گفت: «پس از غرق شدن کشتي نفتکش سانچي، ما چشم خود را بر آن حادثه نبسته ايم و همچنان به جستجوي مفقودان ادامه مي دهيم.»
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از پکن؛ سخنگوي وزارت حمل و نقل چين گفت: « پس از غرق شدن کشتي نفتکش سانچي، ما چشم خود را بر آن حادثه نبسته ايم و همچنان به جستجوي مفقودان احتمالي ادامه مي دهيم.»
« وو چون گنگ » در نشستي خبري درباره اقدامات انجام شده در خصوص حادثه نفتکش سانچي افزود: با توجه به وجود خطرات و براي تضمين امنيت کشتيراني دريايي، منطقه کنترل کشتيراني تعيين کرده ايم و پيوسته پيام هشدار پخش مي کنيم تا از وقوع حوادث ديگر ناشي از اين حادثه جلوگيري شود.
وي درباره کار پاکسازي آلاينده ها نيز گفت: پس از غرق شدن سانچي تلاش ها را براي پاک کردن آلاينده ها در محل افزايش داديم.
« وو چون گنگ» تصريح کرد: در روزهاي 20 و 21 ژانويه سال 2018 اداره امدادرساني شانگهاي وابسته به وزارت حمل و نقل چين براي برررسي لاشه کشتي سانچي ربات زيردريايي فرستاد و نتيجه بررسي هاي انجام شده نشان داد اکثر قسمتهاي اين کشتي مانند دريچه تهويه از بين رفته است.
وي گفت: مرکز امدادرساني دريايي چين اعلام کرد توافقنامه چهارجانبه رسيدگي به حادثه کشتي سانچي بين چين، ايران، پاناما و هنگ کنگ امضاء شده است.