• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۶۲۹۸
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۱

رژیم صهیونیستی همسایه عربستان شد

تحویل مخفیانه جزیره تیران به عربستان، رژیم صهیونیستی را عملا به آرزوی دیرینه خود مبنی بر تحت کنترل داشتن نیل تا فرات می رساند.

رژیم صهیونیستی همسایه عربستان شد

براساس گزارش تارنمای مدی مصر، یک منبع دیپلماتیک غربی فاش کرد اقدامات مربوط به واگذاری جزیره تیران به عربستان سعودی در نهایت پنهانی انجام شده است. بر اساس این گزارش، عربستان جزیره تیران در دریای سرخ را در راستای اجرای توافق تعیین مرز دریایی میان مصر و عربستان تحویل گرفته است. جزیره تیران بخشی از استان سینای جنوبی مصر است و خلیج عقبه را به دریای سرخ متصل می‌کند. عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر در سال ۲۰۱۶ دو جزیره تیران و صنافیر را در سفر سلمان بن عبدالعزیز پادشاه عربستان به قاهره، در  مقابل دریافت کمک های اقتصادی از عربستان به سعودی ها واگذار کرد. در جنگ 6 روزه رژیم صهیونیستی این دو جزیره را اشغال نمود و  در پیمان سازش موسوم به کمپ دیوید این جزایر به مصر واگذار شد.  گفته می شود دو جزیره صنافیر و تیران دارای هیچ منبع نفتی یا آبی نیستند، اما از موقعیت استراتژیکی برخوردار هستند؛ به گونه‌ای که باید آن‌دو را دروازه ورود به خلیج عقبه بر شمرد که رژیم صهیونیستی، عربستان  و اردن از آن برای عبور کشتی ها استفاده می کنند.
به نوشته روزنامه الاهرام مصر، مقام های ریاض وقاهره پیش ازتوافق، تل آویو را در جریان واگذاری دو جزیره به سعودی قرار داده بودند.
واگذاری تیران وصنافیر به سعودی ها در شرایطی صورت گرفته است که رژیم صهونیستی با آن موافقت کرده بود. این رژیم همواره بر اساس آموزه های دروغین توراتی به دنبال گسترش سرزمین و نفوذ خود  از نیل تا فرات بوده و واگذاری این دو جزیره به عربستان سبب شد تا اکنون این رژیم با عربستان همسایه شود و در راستای تلاش های پنهانی که دو طرف برای برقرای رابطه برداشته اند این رابطه علنی شود.
یک منبع نظامی رژِیم صهیونیستی نزدیک به حزب چپ گرای میرتس فاش کرده است که عربستان و اسرائیل برای همکاری نظامی در دریای سرخ با مرکزیت جزیره تیران جهت نظارت و کنترل تنگه باب المندب، خلیج عدن، کانال سوئز و کشورهای ساحلی دریای سرخ پیشاپیش با هم به توافق رسیده اند. بر پایه اسناد منتشر شده از این منبع نظامی، جزیره تیران که قاهره و ریاض اخیرا درباره واگذاری آن به سعودی ها توافق کرده اند، به عنوان مقر عملیات مشترک تل آویو و ریاض در دریای سرخ استفاده خواهد شد.
 از سویی به نظر می رسد تهدیدهایی که سلمان پادشاه و محمدبن سلمان ولیعهد عربستان با آن مواجه است   سبب شده است تا این کشور تحت پوشش ایران هراسی با گرفتن دو جزیره تیران وصنافیر وباز کردن پای رژیم صهیونیستی  به عربستان، جایگاه خانواده سلمان را برای بقای در قدرت تضمین نماید.
این تهدیدات را می توان در سه محور جنگ قدرت میان خانواده سعودی، تهدید علمای وهابی با توجه به اقدامات محمدبن سلمان  و اعتراضات و انقلاب داخلی تقسیم کرد که با مرگ سلمان احتمالا عربستان با آن مواجه خواهد بود و به این وسیله در صورت لزوم این توافق سبب خواهد شد تا نظامیان اسراییل وارد خاک عربستان شوند و اعتراضات را سرکوب نمایند. در چنین شرایطی می توان گفت که با این توافق اسراییل به آرزوی دیرینه خود یعنی استیلای بر نیل تا فرات و فراتر از آن پس از استیلای برقدس بر کعبه و مدینه دست یافته و بازنده بزرگ این معامله کشورهای اسلامی به ویژه مصر است که پس از کمپ دیوید حالا مسیر نفوذ این رژیم را به جهان اسلام باز کرده است.
 
-------------------------------------------
رضا محمدمراد
 

 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برخورد پژو با گاردریل در محور شوش–اهواز و مصدوم شدن پنج نفر
سرکشی نماینده ولی فقیه در استان از خانواده شهیدان عیوضی
میانگین عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم ۳۷ درصد است
افتتاح و آغاز ساخت ۴ طرح شهری در تربت‌حیدریه
صعود چشمگیر دختران پینگ‌پنگ ایران در رده بندی جهانی
هنرمند دزفولی مسئول انتخاب رویداد هنری بین المللی اندونزی شد
سوخت نیروگاه‌ها تأمین شود، مشکل برق نداریم
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان
دستگیری سارق ۲ تن شالی برنج در بابل
انتصاب نماینده رئیس‌جمهور در هیئت امنای دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع)
برگزاری چهارمین جلسه علنی برای ارزیابی نحوه اجرای برنامه هفتم
آسمانی صاف و آرام تا پایان هفته در گلستان
شناسایی ۵۲ نقطه کور ارتباطی در خوزستان
راه اندازی نخستین خط برقی اتوبوسرانی در منطقه ۷
ضرورت انجام امور اظهار و ترخیص توسط کارگزاران رسمی گمرک
رییس فدراسیون ناشنوایان: درپی افزایش پاداش مدال آوران هستیم
تاکید بر تسریع عملیات اجرایی طرح مس جانجا
گامی نو در تحلیل داده‌های زیستی با هوش مصنوعی در دانشگاه تهران
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
انتخابات مجلس در عراق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)