پخش زنده
امروز: -
پارلمان اروپا با اعلام وجود حدود 120 ميليون نفر فقير در کشورهاي عضو اتحاديه اروپا ، بر بيکاري گسترده جوانان در اروپا و وجود بيست و هشت ميليون کودک نيازمند در کشورهاي اروپايي تاکيد کرد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از پرس تي وي ، پارلمان اروپا با اعلام وجود حدود 120 ميليون نفر فقير در کشورهاي عضو اتحاديه اروپا ، بيکاري گسترده جوانان در اروپا و وجود بيست و هشت ميليون کودک در کشورهاي اروپايي که خانواده هاي آنها نمي توانند نيازهاي اساسي و اوليه آنها را تأمين کنند، درباره خطر نابرابري اجتماعي در اتحاديه اروپا هشدار داد.
شماري از اعضاي پارلمان اروپا هشدار دادند افزايش نابرابري اجتماعي در اتحاديه اروپا خطر فروپاشي اين اتحاديه را بيشتر مي کند. در بحث پارلمان اروپا در اين خصوص تأکيد شد با وجود اينکه رقم بيکاري در اتحاديه اروپا رو به کاهش است اما نابرابري اقتصادي و اجتماعي رو به افزايش است. گفته مي شود اتحاديه اروپا ثروتمندترين منطقه در جهان است اما ميليونها نفر در اين اتحاديه در فقر زندگي مي کنند. در واقع آسيب پذيرترين قشرها در جامعه مورد بي توجهي هستند.
اودو بولمان نماينده آلمان در پارلمان اروپا گفت در اتحاديه اروپا حدود يکصد و بيست ميليون نفر فقير هستند. بيست و هشت ميليون کودک در خانواده هايي زندگي مي کنند که نمي توانند نيازهاي اساسي و اوليه آنها را تأمين کنند.
جيپه کوفود نماينده دانمارک پس از آنکه تأکيد کرد اتحاديه اروپا پس از بحران مالي سال دوهزار و هشت، ششصد و پنجاه و سه ميليارد يورو براي نجات بانکها هزينه کرد، اين سئوال را پرسيد که ما چه قدر براي نجات جوانان و آنهايي که از نابرابري و فقر رنج مي برند، تلاش و هزينه کرده ايم. اين نابرابري و بي عدالتي در درآمد، اقتصاد، بهداشت و آموزش وجود دارد.
آمارها نشان مي دهد هم اکنون بيکاري گسترده اي در ميان جوانان در چند کشور اتحاديه اروپا وجود دارد.