• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۰۰۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۷
گلستان » سیاسی
منوچهر متکی در جمع راهپیمایان گرگانی :

ایجاد داعش ، خطرناک ترین سناریوی دشمن برای ملتهای مسلمان

معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت : باید اقتصاد مقاومتی را با وجود محدودیت های موجود اساس کارها و فعالیت ها در کشور قرار دهیم.

ایجاد داعش ، خطرناک ترین سناریوی دشمن برای ملتهای مسلمانمعاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت : باید اقتصاد مقاومتی را با وجود محدودیت های موجود اساس کارها و فعالیت ها در کشور قرار دهیم و با نگاه برآمده از متن مقاومت اسلامی و انقلاب فعالیت کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما منوچهر متکی ظهر امروز در جمع راهپیمایان گرگانی با بیان اینکه بعد از برجام قول داده بودند فاینانس‌ها وارد کشور شود اما خبری از آن نیست افزود : در حوزه اقتصادی حوزه باید اقداماتی برآمده از نگاه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری که مُر اسلام را ملاک عمل قرار می دهند ، انجام داد و به اقتصاد مقاومتی توجه داشت.

وی با اشاره به وجود تفکر اقتصاد لیبرالی در مقابل اقتصاد مقاومتی و اسلامی تأکید کرد : نمی توان کشور را با دو مدل تفکر اقتصادی اداره کرد و تقابل این دو تفکر اقتصاد ما را به جای مطلوبی نمی رساند.

منوچهر متکی در ادامه با بیان اینکه ضروری‌ترین ، مهم‌ترین و فوری‌ترین مسئله سیاسی در کشور اجماع‌سازی ملی است افزود : نقشه کشور داری باید یکی شود و هر حزبی که در انتخابات رأی می آورد باید بر اساس آن نقشه راه فعالیت کند.

معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح شرایط سیاسی امروز جهان و منطقه ادامه داد : داعش ساخته و پرداخته افرادی بود که از ابتدای انقلاب ، کرسی‌های اسلام‌شناسی را راه انداخته بودند و ایجاد داعش در منطقه برای این بود که مطالعات دانشگاه های شیعه شناسی تل‌آویو عملیاتی شود.

وی افزود : خطرناک ترین ، مخرب ترین و شیطنت‌آمیزترین سناریوی دشمن علیه ملت‌های مسلمان ایجاد داعش بوده است.

متکی گفت : آنهایی که به جامعه القا می کنند ، ما باید در مسائل با مستکبرین و حامیان داعش مصالحه کرده و از مواضع خود عدول کنیم ، به این نکته قرآنی توجه داشته باشند که آنها به دنبال عقب‌نشینی ما از یک موضع نیستند بلکه خواهان این است که ما تبعیت کامل از آنها داشته باشیم.

وی به شکست های پی در پی رژیم صهیونیستی و نقشه های آمریکایی ها و سعودی ها و کاهش ابهت و تاثیرگذاری آنها در منطقه اشاره کرد و گفت : این در حالی است که زمانی آنها با اراده ، می‌توانستند دولت‌ها و حکومت‌ها را عوض کنند اما امروز بعد از 16 سال آمریکا نه در افغانستان به پیروزی رسیده نه در عراق .

منوچهر متکی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص 22بهمن امسال تاکید کرد : حضور گسترده مردم ، راهپیمایی این روز بزرگ را تماشایی کرده است.

معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت : مردم با حضور خود در راهپیمایی حماسی امروز نشان دادند که بر عهد و میثاقی که با امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بستند ، همچنان پایدارند.

وی در بخش دیگر سخنان خود به شرایط قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت : پیش از پیروزی انقلاب در این کشور غربگرایان به دنبال این بودند که از فرق سر تا نوک پای این مردم را غربی کنند و سیاسیون هم به دنبال وابسته کردن آن بودند ، در این شرایط امام خمینی (ره) تعفن وابسته به اجنبی بودن را برای مردم آشکار کرد و نشان داد وابسته به غرب و شرق بودن چقدر نکبت‌بار است.

متکی ادامه داد : امام خمینی (ره) در 15 سال تبعید مبانی نهضتی که خود رهبری آن را برعهده داشت تدوین و در قالب حکومت اسلامی بیان کرد ، امروز هم نگاه برآمده از انقلاب و حضرت امام و این راه روشن ، توسط خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری با حمایت قاطع مردم در 39 سال گذشته در حال تداوم است.

وی با اشاره به دلایل حمایت قاطعانه ملت از رهبری نظام و انقلاب اسلامی ادامه داد : مردم در این سال ها انسان بزرگی را دیدند که در طول عمر خود هرگز از خودش و برای خودش چیزی نگفت و نخواست و مردم دیدند که کلام او، کلام آنها و شعارهای او شعارهای آنان بوده و هست.

معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری مواضع خود را از متن انقلاب اتخاذ و بیان می کنند و برای همین است که در دل مردم جای دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)