• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۰۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۶
بین الملل » تحلیلی

سامح شکري:تهديدات ناشي از موشک هاي بالستيک را با تيلرسون بررسي کرديم

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما وزراي خارجه مصر و آمريکا درباره تهديدات ناشي از سامانه موشک هاي بالستيک گفتگو کردند.
به گزارش شبکه تلويزيوني العالم، سامح شکري، وزير امور خارجه مصر ، در کنفرانس مطبوعاتي مشترک با رکس تيلرسون همتاي آمريکايي خود در قاهره، با بيان اين مطلب و با تاکيد بر روابط مثبت ميان آمريکا و کشورش، تصريح کرد روابط ميان مصر و آمريکا در چارچوب تحقق اهداف دو کشور و در حمايت از تلاش هاي مصر براي دفاع از ثبات داخلي، نبرد با تروريسم، ترويج فرهنگ صلح و حل مسالمت آميز درگيري ها و تنش هاي منطقه اي است. وي افزود: اين روابط بر اساس اصل احترام متقابل و عدم مداخله در امور داخلي يکديگر است و ما از حمايت هاي آمريکا از مصر و همچنين نقش بخش خصوصي اين کشور در سرمايه گذاري ها در مصر تشکر مي کنيم.
سامح شکري گفت: بيشتر مذاکرات ما درباره روابط دوجانبه بود و من ابراز تمايل تيلرسون را براي تقويت اين روابط شاهد بودم، ما همچنين درباره پيشنهاد آقاي وزير براي ايجاد ساز و کار ديگري براي مديريت روابط دو کشور يعني رايزني دو به اضافه دو، به معني رايزني وزراي امور خارجه و دفاع دو کشور، گفتگو کرديم، من معتقدم اين پيشنهاد مي تواند در توسعه روابط دو کشور موثر باشد. ما همچنين براي ايجاد روابط راهبردي ميان دو کشور توافق کرده ايم، اين روند پس از آماده سازي زمينه براي گفتگوها، از نيمه دوم سال و با نظارت وزراي امور خارجه دو کشور اجرايي خواهد شد. يکي ديگر از مباحثي که در مذاکرات ما اولويت داشت نبرد با تروريسم بود. مصر اين روزها عمليات قدرتمندانه اي را براي ريشه کن کردن تروريسم در صحراي سينا آغاز کرده است و به اين روند تا زمان پايان دادن به حضور تروريسم در سرزمين مصر ادامه خواهد داد تا بتواند از کشور در برابر تهديدات حمايت کند. ما در اين زمينه از حمايت هاي آمريکا از مصر و همچنين از هماهنگي هاي موجود ميان دو کشور براي بررسي تمامي ابعاد نبرد با تروريسم، اعم از حوزه امنيتي، سياسي و يا ضرورت تغيير در نگرش هاي ديني تشکر مي کنيم.
سامح شکري ادامه داد در گفتگوهايي که با تيلرسون داشتيم بر ضرورت حل موضوع فلسطين، بر اساس اصل تشکيل دو کشور مستقل و اهميت تداوم تلاش هاي آمريکا براي رسيدن به راه حل، تاکيد داشتيم، به طور کلي موضوع فلسطين در مذاکرات ما جايگاه مهمي داشته است. من درباره رويکردهايي که تيلرسون بارها با تاکيد بر اهميت پايان يافتن درگيري فلسطيني اسرائيلي بدان اشاره کرده است، تاکيد کردم. من همچنين بر آمادگي مصر براي به بار نشستن تلاش ها براي تشکيل کشور مستقل فلسطيني، پايان يافتن درگيري ها و توسعه صلح و ثبات در منطقه اشاره کردم. تلاش مصر در اين زمينه در آينده نيز با رايزني با اتحاديه اروپا و اسرائيل ادامه خواهد داشت تا از اين طريق بتوانيم در تلاش براي آغاز مذاکرات و سهيم شدن شرکاي عرب در ثبات منطقه ، نقش داشته باشيم.
وي در پاسخ به سئوالي درباره کره شمالي گفت: مصر به اوضاع کنوني و تهديدات ناشي از ترويج سلاح هسته اي اهميت مي دهد، اوضاع کنوني مي تواند تهديدي براي معاهده منع گسترش سلاح در جهان باشد، به همين منظور تلاش ما تقويت صلح جهاني است، ما در مذاکراتمان درباره تهديدات ناشي از سامانه موشک هاي بالستيک تبادل نظر کرديم، معتقدم اين موارد از قضايايي است که بايد در پي حل آن بر آمد تا بتوان امنيت را در شبه جزيره کره برقرار کرد. ما در اين زمينه همچنان رايزني خواهيم داشت و تدابير ضروري اتخاذ خواهيم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
سوگواری عزاداران فاطمی در مسجد خاتم الانبیاء کیش
اجرای ۴ طرح راهبردی از سوی بسیج شوش در هفته بسیج
بسته خبر‌های کوتاه یکم آذر در یک نگاه
میزبانی دانش آموزان لرستانی از شهید گمنام
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حکایت قصه دور و دراز افتتاح ورزشگاه تختی کهک در بسته «به کسی برنخوره»
حذف چهار صفر از پول ملی
پیام استاندار لرستان به‌مناسبت هفته بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)