پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاري آناتولي، وزارت اطلاع رساني فلسطين از پارلمان هاي جهان و کشورهاي اسلامي خواست برخي از اعضاي تندروي کنست (پارلمان رژيم صهيونيستي) را در فهرست افراد حامي تروريست قرار دهند.
در پي تصويب قانوني در اسرائيل درباره موسسات آموزشي در شهرک هاي يهودي نشين در کرانه باختري، وزارت اطلاع رساني فلسطين از پارلمان هاي بين المللي خواست برخي اعضاي کنست را که از نژادپرستي و تروريسم حمايت مي کنند، در فهرست افراد تروريست قرار دهد.
اين وزارتخانه روز سه شنبه در اين باره اعلام کرد اقدام کنست به تصويب اين قانون در واقع ادامه به چالش کشيدن اراده و خواست جهانيان و مخالفت آنها با شهرک سازي است.
ادامه روند سريع تصويب قوانين افراطي و نژادپرستانه نشان دهنده رويکرد تروريستي اسرائيل است.
وزارت اطلاع رساني فلسطين از پارلمان هاي جهاني و پارلمان هاي کشورهاي عربي و اسلامي و نيز پارلمان اتحاديه اروپا خواست به تحريم اعضاي کنست که از اين قوانين نژادپرستانه و افراط گرايانه حمايت مي کنند اقدام کند و مانع از ورود آنها به خاک کشورهايشان شوند و آنها را در فهرست افراد حامي تروريست قرار دهند.