• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۳۲۰۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۷
سیاسی » عمومی

روایت بروجردی از ماجرای خودکشی سید امامی

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به تصاویر موجود در فیلم خودکشی کاووس سید امامی گفت: شواهد ماجرا نشان دهنده خودکشی سید امامی است.


علاء الدین بروجردی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، در خصوص جلسه روز گذشته مجلس پیرامون موضوع خودکشی کاووس سید امامی در زندان تصریح کرد: روز گذشته از سوی هیات رئیسه مجلس اطلاع داده شد که تعدادی از نمایندگان از جمله نایب رئیس دوم مجلس برای ارائه گزارشی در خصوص حادثه بسیار تلخ خودکشی آقای سید امامی در زندان به جلسه ای دعوت شدند.
وی با اشاره به حضور یکی از مقامات امنیتی و ارائه توضحیاتی در این خصوص از سوی وی در این جلسه افزود: او ماجرا و اصل قضیه دستگیری تعدادی از افراد در این خصوص را تشریح کرد البته این حوادث در کشور و یا هر کشور دیگری اتفاق می افتد منتهی حادثه تلخ خودکشی او در زندان بوده است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در تشریح جزئیات این حادثه گفت: ظاهراً پیش از این اقدام آقای سید امامی با یکی از کسانی که اطلاعات جزئی تری از افراد دستگیر شده مواجهه ای داشت و بعد از این مواجهه وی بسیار منقلب می شود.
بروجردی ادامه داد: تصاویر موجود در فیلم نشان می دهد که وقتی سید امامی به سلول خود باز می گردد نا آرام بود و حرکت می کرد و در مواقعی نیز تلاش می کرد چراغ سقف سلول را با پرتاب شیء ای بشکند البته این موضوع به علت وجود حفاظ این چراغ ها اتفاق نیفتاد که شاید وی مثلا قصد داشت با این روش از خرده های شیشه به عنوان وسیله ای برنده برای بریدن رگ استفاده کند.
وی گفت: همچنین در بخشی از تصاویر آقای سید امامی پیراهن خود را در آورده و دو سه بار دور گردن خود می بندد و حتی جایی را که می خوابید با پتو و بالش به گونه ای آرایش می کرد که در نگاه دیگران انگار کسی در حال استراحت است و سپس به سرویس بهداشتی رفت.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: سلول ها و نقاط مختلف زندان زیر نگاه دوربین ها است اما چنین وضعیتی در سرویس های بهداشتی وجود ندارد بنابراین از زمان ورود اقای سید امامی به سرویس های بهداشتی دیگر چیزی در فیلم مشهود نیست.
بروجردی ادامه داد: بعد از مدتی طبق روال برای او صبحانه بردند اما خبری از او نبود، مسئولان زندان فکر کردند او خواب است اما بعد از یکی دو ساعت با صحنه حلق اویز شدن وی روبرو شدند.
وی همچنین در خصوص شرایط سلول نگهداری کاووس سید امامی گفت: سلول نسبتاً بزرگی در اختیار وی بود که از سلول های انفرادی بسیار بزرگ تر بود اما با توجه به اینکه معمولا افراد تا پایان بازجویی تنها نگاه داشته می شوند سید امامی نیز به صورت انفرادی در این سلول حضور داشت.
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در خصوص جمع بندی نمایندگان از جلسه روز گذشته مجلس در این باره تصریح کرد: شواهد ماجرا نشان دهنده خودکشی سید امامی است منتهی معمولا خاصیت دوربین ها این است که اگر فردی در سلولی وضعیتی ناآرام دارد حتما باید مسئولان ذیربط زندان سریعاً دخالت کنند و به سلول اش سر بزنند.
بروجردی خاطر نشان کرد: فکر می کنم در این خصوص آنگونه که باید طبق ضوابط عمل نشد و یا مسئولان ذیربط موضوع را جدی نگرفتند که متاسفانه منجر به این حادثه شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری همایش ملی فیزیولوژی تمرین در زنجان
تمدید مهلت نام نویسی در رویداد هنری «زیتون زخم‌خورده» در زنجان
اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد
آیین استقبال از شهید مرزبان در یاسوج
سلامت روان نوجوانان در تیررس خشونت سایبری
برخورد پژو ۴۰۵ با تریلی ۴ مصدوم برجای گذاشت
بازدید از روستای بیاضه
تأکید بازاریان و اصناف زنجان بر حفظ آرامش، ثبات اقتصادی و امنیت بازار
تزریق ۸۷۷ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری
تخصیص زمین به بیش از ۲ هزار متقاضی طرح جوانی جمعیت در زنجان
ابلاغ پیام تسلیت ریاست مجلس به بیت آیت الله شفیعی
حضور نماینده زنجان در چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ دی ۱۴۰۴
برگزاری ‌‌اولین جشنواره ملی ترجمان دانش
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ دی ماه ۱۴۰۴
استقرار اورژانس پیش بیمارستانی در گلزار شهدا
افزایش بیش از ۲۰ درصدی مصرف گاز در کهگیلویه و بویراحمد
دستگیری متهم به سرقت تجهیزات انتقال گاز در فریمان
اعتکاف، فرصتی برای تقویت ارتباط معنوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازداشت شهردار آبادان
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
مهدی سماواتی: من زنده‌ام
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو
ثبت ملی دو آیین محلی کرمانشاه در فهرست رویدادهای گردشگری کشور
هماهنگی مقامات عالی اقتصادی برای مدیریت بازار
انتخابات شورا‌ها؛ عزم رسانه ملی؛ افزایش سرمایه اجتماعی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ دی
سردار وحیدی جانشین فرمانده کل سپاه شد
کاهش شدید دما در بیشتر مناطق کشور؛ ۱۰ دی ۱۴۰۴
اعتراض رسمی باشگاه استقلال به داوری و احکام انضباطی در لیگ برتر
شمسایی ۲۰ ملی‌پوش فوتسال را به اردو فراخواند
شهادت یکی از بسیجیان کوهدشت به دست اغتشاشگران
اعلام زمان و مکان تشییع شهید انتظامی رحیم مجیدی
جام یاشاردوغو و وهبی امره؛ نخستین محک بین المللی کشتی گیران در سال ۲۰۲۶
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)