پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از اسوشيتدپرس، سياستمداران احزاب مخالف کابينه صهيونيستي روز چهارشنبه از بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي خواستند از سمت خود استعفا کند.
اين درخواست پس از آن مطرح شد که پليس رژيم صهيونيستي توصيه کرد عليه نتانياهو به اتهام فساد اعلام جرم شود.
آوي گابي رئيس حزب کار اسرائيل گفت، متحدان نتانياهو در دولت ائتلافي بايد ميان حمايت از نخست وزير و پايبندي به قانون يکي را انتخاب کنند.
موشه کاهلون وزير دارايي اسرائيل که حزبش از اعضاي مهم دولت ائتلافي نتانياهوست، در صفحه شخصي خود در فيس بوک خواستار پايان حملات به پليس شد و گفت، نظام حقوقي بايد بتواند « بدون مواجهه با فشار » کار خود را بکند.
در همين حال، اوفر شلاه، از نمايندگان حزب يش آتيد، از احزاب مخالف دولت در پارلمان اسرائيل گفت، انتقاد از يئير لاپيد رئيس اين حزب -- از شاهدان کليدي در پرونده فساد نتانياهو -- «تلاشي براي منحرف کردن بحث از چيزي است که اتفاق افتاده است.»