به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، سرپرست اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان گفت:

حدود 120 مرکز دارای مجوز از دامپزشکی در خراسان جنوبی ماهی قرمز و ماهی زینتی عرضه می کنند.
آقای عجم افزود: در طرح نظارتی ماهی قرمز ، 12 گروه دامپزشکی بر نحوه عرضه ماهی قرمز در استان نظارت دارند.
وی با بیان اینکه در این ایام بر محموله های ماهی قرمز نیز نظارت های بیشتری انجام می شود ، گفت: افرادی که اقدام به واردات ماهی به استان می کنند باید دارای مجوزهای لازم بهداشتی از دامپزشکی باشند.
سرپرست اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان تأکید کرد به علت بروز برخی بیماری های مشترک ناشناخته ، فروش دوزیستان ، خزندگان ، لاک پشت و سمندر در مراکز عرضه ماهی قرمز و در هر مکان دیگر ممنوع است و با فروشندگان متخلف برخورد می شود.
عجم با تأکید بر اینکه مردم فقط از مراکز دارای مجوز دامپزشکی ، ماهی شب عید را تهیه کنند ، افزود: به علت فروش غیرمجاز ماهی قرمز در برخی اماکن شهری ، مردم ماهی شب عید را به روزهای پایان سال موکول نکنند.
وی گفت: در موقع خرید از سلامت ماهی ، نداشتن زخم بر بدن ماهی ، نداشتن قارچ های پنبه ای در بدن ماهی و شنای صحیح ماهی در آب اطمینان حاصل کنند.
عجم افزود: ماهی خریداری شده برای تبادل اکسیژن باید در ظروف با دهنه گشاد نگهداری شود و آب ظرف هر 4 روز تعویض شود.
وی به اهمیت نحوه نگهداری و تغذیه ماهی قرمز اشاره کرد و گفت: افرادی که سابقه بیماری پوستی یا آلرژی دارند از تماس مستقیم دست با ماهی و ظرف نگهداری آن خودداری و یا از دستکش استفاده کنند.
اصغرزاده از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف از طرف فروشندگان ماهی زینتی با سامانه 1512 و یا دامپزشکی شهرستان محل سکونت خود تماس بگیرند.