پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ، پليس نيجريه اعلام کرد در جريان درگيري ها ميان جوانان مسلمان و مسيحي در مرکز نيجريه دست کم 13 نفر کشته شده اند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، پليس نيجريه امروز چهارشنبه اعلام کرد در خشونتهاي اخير در اين کشور، دست کم 13 تن در درگيري بين جوانان مسلمان و مسيحي کشته شدند.
اين درگيري ها از روز دوشنبه در منطقه کسوان مقاني (Kasuwan Magani) حدود 45 کيلومتري (28 مايلي) از شهر کادونا در شمال نيجريه شروع شده است.
آستين ايوار کميسارياي عالي پليس ايالت کادونا در اين باره تلفني در گفتگو با فرانس پرس گفت: اين درگيري ها و ضرب و شتم ها منجر به مرگ 13 نفر شده است و تعدادي از منازل و مغازه ها نيز در اين درگيري ها دچار آتش سوزي شدند.
منابع محلي ميزان تلفات اين درگيري ها را بسيار بالاتر اعلام کرده اند.
ايوار گفت در جريان اين درگيري ها حدود 20 مظنون نيز بازداشت شده اند و نيروهاي پليس براي متفرق کردن شرکت کنندگان در اين درگيري ها در محل درگيري مستقر شده اند.
وي افزود: اکنون محل درگيري ها آرام است. من روز گذشته وارد روستاي منطقه درگيري شدم تا رهبران قبيله اي را به آرامش دعوت کنم.
تحقيقات براي بررسي اين حادثه آغاز شده است.
کميسارياي عالي پليس ايالت کادونا گفت ما نمي خواهيم نتيجه گيري کنيم که چه چيزي منجر به اين ضرب و شتم و درگيري شده است. مناطق مرکزي نيجريه به محل درگيري بين مسلمانان و مسيحيان تبديل شده است.