• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۵۷۳۲۸
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۷
بین الملل » تحلیلی

بوتفليقه: کشورهاي عربي بايد با آموزش به جنگ با افراط گرايي بروند

­

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از خبرگزاري فرانسه، عبدالعزيز بوتفليقه، رئيس جمهور الجزاير، روز چهارشنبه اعلام کرد کشورهاي عربي بايد با آموزش به جنگ با افراط گرايي بروند.
عبدالعزيز بوتفليقه، امروز در پيامي اعلام کرد مبارزه با تروريسم در جهان عرب بايد از طريق آموزش، فرهنگ و همچنين از طريق اينترنت صورت گيرد که به چالش امنيتي جديدي تبديل شده است.
بوتفليقه در اين پيام که در مراسم گشايش شوراي وزيران کشور کشورهاي عربي خوانده شد، گفت: نخستين گام براي ريشه کني تروريسم، قطع منابع فکري و محروم کردن آنها از فضاي اجتماعي و شبکه هايي اجتماعي است که گروههاي تروريستي از آنها براي پيشبرد اهداف خود استفاده مي کنند.
رئيس جمهور الجزاير که اکنون 81 سال سن دارد و کمتر در ملأ عام حاضر مي شود، در ادامه از کشورهاي عضو اتحاديه عرب خواست از نظر آموزشي و فرهنگي، اطلاع رساني و سمت و سو دهي مذهبي تلاش بيشتري انجام دهند به گونه اي که در نتيجه آن افراط گرايي در اين کشورها خنثي شود و جوانان از سردرگمي هاي کشنده نجات پيدا کنند.
وي افزود بدترين اشتباه اين است که تروريسم با اديان ارتباط داده شود به ويژه هنگامي که پديده زشت (تروريسم) به اسلام ربط داده مي شود، ديني که به هيچ وجه وصله تروريسم به آن نمي چسبد.
عبدالعزيز بوتفليقه در بخش ديگري از اين پيام خود افزود: تروريسم نه دين دارد و نه مرز و کشور مي شناسد. در همين راستا به جاست که از علما و دستگاههاي مذهبي و مراکز پژوهشي ديني بخواهيم براي نوآوري در گفتمان مذهبي و پيرايش آن از سردرگمي ها با هدف حفاظت از اسلام در مقابل کساني که مي خواهند از آن استفاده ابزاري کنند اقدام کنند.
وي گفت با توجه به چالش هاي بزرگي که گسترش فناوري اطلاعاتي و ارتباطي امروز به دنبال دارد الجزاير مبارزه با جرائم سايبري را در اولويت برنامه هاي خود قرار داده است.
رئيس جمهور الجزاير در همين باره خاطر نشان کرد که اينترنت امروز به چالش امنيتي مهمي براي کشورهاي عربي تبديل شده است. اينترنت نقش مهمي در عضوگيري براي گروههاي تروريستي دارد و زمينه را براي برقراري ارتباط ميان شبکه هاي مختلف تروريستي در کشورهاي عربي فراهم مي کند و همچنين امکان مي دهد تا منابع تامين مالي گروههاي تروريستي از کنترل خارج شود.
بوتفليقه در ادامه به ابعاد فزاينده و نگران کننده مهاجرت هاي غير قانوني اشاره کرد و گفت:« اين پديده نيز کم خطرناک نيست و ثبات منطقه عربي را تهديد مي کند.»
وي افزود: در نتيجه بر عهده ماست که مسئوليت اين مهاجران را برعهده بگيريم اما در عين حال نبايد در مواجهه با فعاليت هاي شبکه هاي جنايتکار که از موقعيت آسيب پذير اين مهاجران در راستاي منافع خود سوء استفاده مي کنند و اين گونه ثبات و امنيت کشورهاي ما را به خطر مي اندازند، دست روي دست بگذاريم. کشورهاي عربي منطقه براي مقابله با اين چالش ها بايد رويکرد مشترکي در پيش گيرند.
نشست شوراي وزيران کشور کشورهاي عربي از سال 1982 تشکيل شده است و هر سال وزيران کشور 22 عضو اتحاديه عرب در آن شرکت مي کنند. در نشست امسال که در الجزيره برگزار شد به جز سوريه، همه وزيران کشور کشورهاي عربي در آن شرکت کرده اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)