پخش زنده
امروز: -
معاون محرومیت زدایی و خدمات اجتماعی مسجد حضرت جوادالائمه علیه السلام اهواز گفت:به همت خیرین و نمازگزاران این مسجد و به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها ۲۵ سری جهیزیه به زوجهای جوان و کم برخوردار اهدا شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزخوزستان،حجت الاسلام شکوهیان بیان کرد:در سری های قبلی که این جهیزیه ها به این زوج های
جوان اهدا می گردید شاهد آن بودیم چه زندگی های ساده و پر برکتی شکل می گرفت و ازدواج جوانان که دغدغه امروزه خانواده ها می باشد تسهیل می گردید،لذا به یاری خداوند متعال و با بهره گیری از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و همت و پشتیبانی و همکاری مردم عزیز این حرکت خداپسندانه را با قدرت بیشتر ادامه خواهیم داد.
وی افزود:گام بعدی این مسجد برگزاری اردوی جهادی در اسفند ۹۶و نوروز ۹۷ می باشد که ان شاالله بنا داریم با استفاده از ظرفیت های مردمی اقدام به کارهای تکمیلی مرمت،بازسازی و احداث منزل محرومین مدارس و مساجد در مناطق روستایی نماییم.لذا دست همه داوطلبان و خیرین نیک اندیش را به گرمی می فشاریم و میزبان آنان در این راه مهم هستیم.