• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۶۴۷۰۹
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۵
خراسان رضوی » سیاسی
در شورای اداری قوچان مطرح شد؛

رفتار‌های سنجیده ایران در خاورمیانه

رییس مجلس: با بررسی سخنان غربی‌ها نسبت به تصمیمات ایران، خواهیم دید که آنان نیز به رفتار سنجیده ایران در منطقه خاورمیانه اذعان دارند.

رفتارهای ایران در خاورمیانه سنجیده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، علی لاریجانی امروز در نشست شورای اداری شهرستان قوچان با اشاره به چالش های منطقه افزود: در سالهای گذشته جمهوری اسلامی گامهای بلندی برای توسعه روابط و حل مسائل منطقه برداشت و در مورد مساله انرژی هسته ای نیز به درستی و با دقت عمل کرد اما دیگ جوشانی در منطقه است و کشورهای اطراف دچار مشکل هستند.

لاریجانی تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی که در راس آن رهبر معظم انقلاب قرار گرفته اند در موارد بین المللی آراسته و دقیق تصمیم می گیرد و این مهم نقطه مقابل حرفهای سطحی است که برخی رسانه های داخلی و خارجی در این حوزه بر زبان می آورند.

رییس قوه مقننه، جمهوری اسلامی را در حل مسائل چابک و هوشیار دانست و اظهار داشت: به رغم آشفتگی منطقه خاورمیانه، ایران کشتی خود را به خوبی هدایت می کند.

شرایط برای تحولات اقتصادی در کشور مهیاست و قوای سه گانه باید با تبعیت از نظر رهبر معظم انقلاب و با هم افزایی و همگرایی گام بردارند.

وی تاکید کرد: شرایط به گونه ای است که باید درصدد آبادانی کشور باشیم زیرا بسترهای خوبی برای کار و تلاش فراهم شده و برخی چالشها نیز برطرف شده اند. شرایط برای تحولات اقتصادی در کشور مهیاست و قوای سه گانه باید با تبعیت از نظر رهبر معظم انقلاب و با هم افزایی و همگرایی گام بردارند.

لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع اشتغال پرداخت و گفت: اشتغال با حرف زدن حل نمی شود بلکه باید بسترهای سرمایه گذاری در کشور فراهم شود. قطعا وقتی کار دست مردم بیافتد اشتغال هم ایجاد می شود.

اشتغال با حرف زدن حل نمی شود بلکه باید بسترهای سرمایه گذاری در کشور فراهم شود؛ قطعا وقتی کار دست مردم بیافتد اشتغال هم ایجاد می شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین به میزان بیکاری در قوچان اشاره و بیان کرد: فرصتهای اشتغال زیادی در این شهرستان وجود دارد که باید با تلاش بیشتر بیکاری را کاهش داد.

لاریجانی ادامه داد: تصویب مناطق ویژه اقتصادی در کشور در دستور کار مجلس قرار گرفته که با رای نمایندگان و بررسی این طرحها درباره آنها تصمیم گیری می شود. برخی از بازارچه های مرزی از هدف اولیه خود به منظور صادرات دور شده اند و بعضا برخی بازارچه های مرزی در جنوب و غرب کشور اجناس دسته چندم کشورهای دیگر را وارد می کنند.

تصویب مناطق ویژه اقتصادی در کشور در دستور کار مجلس قرار گرفته که با رای نمایندگان و بررسی این طرح​ها درباره آنها تصمیم گیری می شود.

وی همچنین به طرحهای عمرانی مربوط به راه آهن اشاره و بیان کرد: امسال می توان با گرفتن فاینانس خارجی و تحقق 15 درصدی سهم دولت از صندوق، پروژه های راه آهن را به مرحله اجرا درآورد.

لاریجانی همچنین گفت: طبق قانون برنامه ششم توسعه شورای معادن در هر استان تشکیل می شود تا بتوان اقدامات بهتری در اکتشاف معادن و بهره گیری از آنها انجام داد. این قانون به اشتغال بیشتر در کشور کمک می کند.

امسال 100 هزار میلیارد ریال در قالب تسهیلات بانکی به توسعه روستایی در کشور اختصاص یافت تا از مهاجرت بی رویه مردم از روستا به شهر جلوگیری شود.

وی افزود: امسال 100 هزار میلیارد ریال در قالب تسهیلات بانکی به توسعه روستایی در کشور اختصاص یافت تا از مهاجرت بی رویه مردم از روستا به شهر جلوگیری شود و در کنار آن تبصره 18 قانون بودجه می تواند به این بخش کمک کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی از دیشب به منظور شرکت در یادواره امیران، سرداران و 734 شهید شهرستان قوچان به خراسان رضوی سفر کرده است.

مرکز شهرستان 180 هزار نفری قوچان در فاصله 137 کیلومتری شمال مشهد واقع است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
راه‌اندازی اولین اتحادیه تعاونی‌های دهیاری‌ها در لرستان
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران خراسان جنوبی
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۲۴ آبان ۱۴۰۴
قدرت موشکی، یادگار شهید طهرانی مقدم
فردا، قطعی گاز در بخشی از مرکز شهر اهواز
تداوم وزش باد شدید در سمنان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۴ آبان ۱۴۰۴
تاکید نماینده هشترود و چاراویماق بر ساماندهی تخصیص آب پایاب سد سهند
گردشگری پاییزه و زمستانه در کویر ۸۰ هزار کیلومتری لوت
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
بازدید وزیر جهاد کشاورزی از روند ساخت سایت تولید واکسن پرندگان در مرند
درخشش لرستانی ها در مسابقات مُدْهَامَّتَان
ورزشی‌های بیست و سوم آبان ماه در استان سمنان
بازگشت یک گلاده گرگِ تیمارشده به طبیعت در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
پویش آبادان را سبز میکنیم
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
ارزیابی سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)