• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۶۹۸۴۵
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۷
سیاسی » رهبری
­رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان:

هیچ مشکل حل‌نشدنی در کشور وجود ندارد

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان تصریح کردند: از مشکلات مردم مطلعیم، اما هیچ مشکل حل‌نشدنی در کشور وجود ندارد.

هیچ مشکل حل‌نشدنی در کشور وجود نداردبه گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت الله خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز (پنجشنبه) در ديدار رئيس و اعضاي مجلس خبرگان، معيّت و همراهي پروردگار را وعده‌اي قطعي، اطمينان‌بخش و نشاط‌آفرين براي جبهه حق خواندند و با اشاره به آينده روشن ايران عزيز تأکيد کردند: شرط تحقق اين وعده مسلم الهي، اداي وظايف علما، مسئولان نظام و دستگاه هاي آموزشي و تبليغاتي در تربيت ايماني جامعه و پايبندي عملي آنها به تقوا، پرهيز از اشرافي‌گري و کار و تلاش و پايداري است.
ايشان با يادآوري حساسيت سياسي بسيار بالا و جايگاه فوق العاده مجلس خبرگان افزودند: اين مجلس در عين حال، جنبه علمايي برجسته اي دارد و در واقع مظهر زنده آميختگي دين و سياست است.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به مبارزه سخت و جنگ دشوار سياسي، اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و امنيتي ايران با هجوم همه جانبه دشمنان گفتند: البته کساني به اين وضع معترضند و فکر مي کنند جمهوري اسلامي اين جنگ را شروع کرده است، اما اين تصور، نوعي غفلت است چرا که نفس وجود جمهوري اسلامي و حکومت ديني، و آرمان ها و اهداف نظام اسلامي از جمله توحيد، عدالت اجتماعي، مبارزه با ظلم و حمايت از مظلوم، دشمنان دين را به جنگ و هجوم مي کشاند همچنانکه به استناد آيات مکرر قرآن، جبهه حق در تمام طول تاريخ همواره در معرض تهاجم جبهه باطل بوده است.
رهبر انقلاب نکته مهم در رويارويي مستمر حق و باطل را وعده حتمي پروردگار مبني بر پيروزي جبهه حق خواندند و افزودند: تحقق اين وعده البته مشروط به پايبندي اهل ايمان به شروطي نظير نيت صادق، صبر، بصيرت، همت و پايداري است که با رعايت اين شروط، تحقق اين وعده، جزو سنت هاي قطعي و تجديدناپذير الهي است.
ايشان تعابير مکرر و مختلف قرآن مجيد مبني بر معيت و همراهي و حمايت پروردگار از جبهه حق را بسيار مهم، عميقاً آرامش بخش و از اميدبخش ترين آيات برشمردند و افزودند: پيامبران و اولياي الهي با ايمان به وعده الهي و پايبندي به شروط تحقق آن، اين وعده را در مقاطع مختلف تاريخ به واقعيت تبديل کردند، همچنانکه در پيروزي انقلاب اسلامي و دفاع مقدس نيز ما شاهد اين معيت و حمايت خداوند بوديم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


حضرت آيت الله خامنه اي، ايمان، تقوا، صبر و احسان را از جمله شروط همراهي و پشتيباني قادر متعال خواندند و تأکيد کردند: مسئولان، علما، کساني که سخنانشان در منبرها و تريبون هاي ديگر شنونده دارد و دستگاه هاي عظيمي همچون آموزش و پرورش، آموزش عالي و به ويژه صدا و سيما بايد با برنامه ريزي و تمرکز لازم، به وظايف خود در تحقق شروط وعده همراهي پروردگار يعني «تربيت ايماني، تقوايي و احساني» جامعه عمل کنند.
ايشان، ايستادگي و توفيقات کشور در مقابله با هجوم جبهه عظيم سياسي، مالي، نظامي، امنيتي و فرهنگي امريکا و صهيونيزم را ناشي از برکت وجود ايمان و تقوا در قشر عظيمي از مردم و جوانان دانستند و افزودند: فداکاري هاي مردم، رويش هاي جديد و امثال حججي ها، تا حد زيادي عنايت و حمايت پروردگار را جلب کرده است که براي توسعه دايره‌ رحمت و پشتيباني خداوند، بايد تربيت ايماني جامعه را ارتقا داد.
رهبر انقلاب اسلامي در عين حال، «عمل» مسئولان و علما از جمله نمايندگان مجلس خبرگان را داراي تأثيري بيشتر از تبليغ زباني برشمردند و خاطرنشان کردند: پرهيز از دنياپرستي و اشرافي‌گري و کار و تلاش سخت مسئولان و علما، حتي اگر جلو چشم مردم نباشد، موجب جلب رحمت الهي و تأثيرگذاري بيشتر در مردم مي شود و مردم نيز هنگامي که در حرف و عمل ما تناقض نبينند، ايمانشان قوي تر خواهد شد و با اطمينان بيشتر در صراط مستقيم حرکت خواهند کرد.
ايشان عامل‌بودن و هدايت عملي مردم را از علل موفقيت معجزه آساي امام خميني(ره) برشمردند و تأکيد کردند: تحقق اين نکات موجب معيت و همراهي خداوند کريم خواهد شد و وقتي از معيت پروردگار برخوردار شويم با قدرت هاي زورگو نيز شجاعانه و در عين حال هوشمندانه و کارآمد برخورد خواهيم کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


حضرت آيت الله خامنه اي با ابراز خرسنديِ مبتني بر اطلاعات دقيق از حضور رويش‌هاي جديد و نسل جوان و اميدبخش در همه عرصه ها افزودند: مجموعه عظيمي از جوانان مؤمن و فعال که امام و دفاع مقدس را هم نديده اند با استحکام و اعتقاد عميق اهداف انقلاب را پيگيري مي کنند.
ايشان افزودند: يک حرکت جوانانه و پرتلاش و پرنشاط در کشور وجود دارد که اعتقاد بنده به آينده اي به مراتب بهتر از امروز را براي ايران، مستحکم تر از هميشه کرده است.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: البته از مشکلات معيشتي و ديگر مشکلات مردم اطلاع داريم اما معتقديم هيچ مشکل حل نشدني در کشور وجود ندارد که ان‌شاءالله در چند روز آينده در اين زمينه‌ها با مردم صحبت خواهم کرد.
رهبر انقلاب اسلامي همچنين با تشکر از گزارش رئيس و نايب رئيس مجلس خبرگان، از تشکيل هيأت انديشه‌ورز در جلسه اخير خبرگان ابراز خرسندي کردند.
ايشان با گراميداشت ياد آيت الله شاه‌آبادي نماينده مردم تهران در مجلس خبرگان که اخيراً دار فاني را وداع گفت، براي آن عالم جليل‌القدر علوّ درجات را مسألت کردند.
حضرت آيت الله خامنه اي همچنين با اشاره به نزديک شدن ماه پرفيض رجب، اين ماه را فرصتي براي تضرع، توسل و نزديکي به پروردگار برشمردند.
پيش از سخنان رهبر انقلاب اسلامي، آيت‌الله جنتي رئيس مجلس خبرگان در گزارشي از فعاليت‌هاي اين مجلس، با اشاره به تشکيل هيأت انديشه ورز، گفت: هيأت انديشه ورز مجلس خبرگان با هدف رصد و ديده باني پيشرفت‌ها و مشکلات و ارزيابي کلان حرکت انقلاب اسلامي و نيز با هدف گفتمان‌سازي و تبيين اهداف، ايجاد شده است.
همچنين آيت‌الله هاشمي شاهرودي نايب رئيس مجلس خبرگان در گزارشي از اجلاسيه مجلس خبرگان، گفت: در اين اجلاس، مسائل فرهنگي و مشکلات معيشتي مردم از مهم ترين محورهاي نطق‌هاي اعضاي مجلس خبرگان بود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)