• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۷۴۹۴۱
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۲:۱۵
بین الملل » تحلیلی

پوتين: روسيه ذخاير شيميايي خود را از بين برده است

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی الحدث، رئیس جمهوری روسیه اظهار داشت، روسیه تمامی ذخایر شیمیایی خود را نابود کرد و از شرکای خود نیز می‌خواهد چنین کنند.

ولادیمیر پوتین که پس از مشخص شدن پیروزی او در انتخابات ریاست حمهوری روسیه با حضور در مقر ستاد انتخاباتی خود در مسکو با خبرنگاران سخن می‌گفت، تصریح کرد، در این شرایط دشوار، دستاورد‌های زیادی داشته ایم و در آینده نیز با همکاری هم کار‌های بزرگی انجام خواهیم داد، اگر چه برخی با نامزد‌های دیگر انتخاباتی همراه بودند، اما آنچه مهم است اتحاد و همدلی است، ما ماموریت‌های نه چندان آسانی را در پیش داریم در نتیجه نباید تنها در پی به سرانجام رساندن آن‌ها باشیم زیرا امکانات و توانمندی‌های خوبی در اختیار داریم پس مهم است که گروه‌های سیاسی مختلف در کشور به این مرحله از رشد فکری برسند که تنها در پی تحقق منافع خود نباشند بلکه باید به منافع گسترده ملی اندیشید. امیدواریم این نوع نگاه سبب موفقیت‌های ما در ماموریت‌های پیش رو شود. هر کدام از ما در جایگاهمان باید همکاری و اقدام مشترک را ادامه دهیم، می‌دانم در برابر ما چالش‌هایی قرار دارد، اما باید از این چالش‌ها بگذریم و همکاری‌های مشترک را تداوم بخشیم. شما خواستید تا حاکمیت کنونی کشور باقی بماند و جا دارد از شما تشکر کنم.
وی در ادامه به قضیه جاسوس سابق روسیه در انگلیس و مسمومیت منجر به مرگ او اشاره کرد و گفت، روسیه چنین مواد شیمیایی‌ای در اختیار ندارد، ما تمامی ذخایر شیمیایی خود را نابود کرده ایم. از شرکای خود نیز که در گذشته وعده داده بودند چنین کاری می‌کنند، اما در ادامه از عمل به وعده هایشان سرباز زدند می‌خواهیم ذخایر شیمیایی خود را از بین ببرند. ما برای همکاری با محققان در پرونده مذکور (پرونده جاسوس روسی) آماده ایم. به طور کلی معتقدیم هر انسان عاقلی می‌فهمد که این اتهام‌ها علیه روسیه بی اساس است و ممکن نیست روسیه در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و نزدیک بودن زمان آغاز مسابقات جام جهانی فوتبال به چنین کاری مبادرت ورزد. با این حال برای اقدام مشترک و بررسی مواضع و دشواری‌های موجود آماده ایم.
پوتین درباره انتخابات روسیه گفت، شرکت در انتخابات قابل توجه بود، اما برخی از همسایگانمان به هموطنانمان اجازه ندادند تا بتوانند از حق رای خود استفاده کنند. آنان این کارشان را چگونه توجیه می‌کنند؟ این اقدام نقض تمامی قوانین بین المللی است، با این حال روسیه در پی واکنش نیست زیرا معتقدیم مردم اوکراین دوستان ما هستند، برخلاف برخی تصورات ما با شهروندان اوکراینی در روسیه به گونه‌ای رفتار می‌کنیم که آنان احساس غربت نکنند.
پوتین درباره همکاری‌های روسیه با چین گفت، یکی از ماموریت‌های بزرگ رئیس جمهوری چین، که روز گذشته به او تبریک گفته ام، توسعه چین است، من نیز برای او آرزوی موفقیت دارم، اگر او برای پویا سازی جاده ابریشم افکاری در سر داشته باشد ما این طرح را مشابه با طرح‌های خود برای شکل دهی اتحادیه اوراسیا می‌دانیم در نتیجه منافع دو کشور همسان است. روسیه و چین فعالیت‌های مشترک زیادی دارند، این کشور شریک راهبردی ماست و سطح روابط ما با این کشور عالی است. می‌دانم مقامات چین و روسیه با تمامی توان خود برای توسعه همکاری‌ها تلاش خواهند کرد.
ولادیمیر پوتین در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاری تاس درباره تغییرات در روسیه گفت، پس از آغاز به کار رسمی در دوره جدید ریاست جمهوری، تغییراتی نیز به وجود خواهد آمد.
پوتین در پاسخ به سئوالی درباره نخست وزیر بعدی و امکان اصلاحات اقتصادی در کشور گفت، تا الان درباره اصلاحات قانونی برنامه ریزی نکردم، اما درباره دولت بعدی اندیشه خواهیم کرد، در حال حاضر باید منتظر اعلام نتیجه نهایی انتخابات باشیم، اما به طور کلی تغییرات پس از آغاز به کار رسمی رئیس جمهوری خواهد بود.
پوتین در پاسخ به سئوالی درباره روابط میان آمریکا و آمریکای لاتین گفت، روابط میان آمریکا و آمریکای لاتین همواره پیچیده بود زیرا واشنگتن در این زمینه از فشار‌های اقتصادی و سیاسی بهره می‌گیرد، اما امیدواریم دولت کنونی این کشور روابط با آمریکای لاتین را در سطحی مناسب با قرن بیست و یکم و بر اساس عدالت، مساوات، احترام به منافع دو جانبه تنظیم کند. ما خواستار بهبود روابط در تمامی قاره‌ها هستم.
خبرنگاری از پوتین پرسید آیا تمایل دارید در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۳۰ هم حاضر شوید؟ پوتین در پاسخ گفت، سخن شما خنده دار است، آیا می‌توانید تصور کنید که من صد سال زنده باشم.
وی با بیان اینکه تصمیم دارم با دیگر نامزد‌های ریاست جمهوری دیدار داشته باشم، افزود، البته زمان این دیدار مشخص نشده است، اما دفتر من با آنان در ارتباط است و همه آنان را برای برگزاری این دیدار فرا خواهد خواند.
در ادامه خبرنگاری پرسید آیا در شش سال آینده همین پوتین را شاهد خواهیم بود یا باید در انتظار پوتینی جدید باشیم. رئیس جمهوری روسیه پاسخ داد، همه چیز تغییر می‌کند. همه ما نیز تغییر خواهیم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمات رسانی شبانه روز ستاد مدیریت بحران در کیش
واریز یارانه یسنا، همزمان با شب یلدا
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۷ آذر
محاسبات دشمن در دفاع مقدس ۱۲ روزه فرو ریخت
کنترل بیولوژیک افت ذرت
پرواز اورژانس هوایی برای نجات نوزاد در طالقان
خدا جواب بازیکنان پرسپولیس را داد
مسابقات آزاد تپانچه بانوان؛ هانیه رستمیان قهرمان شد
تشدید بارندگی ها در پایان هفته سمنان
بیانیه کمیته انضباطی درباره توهین‌ها و فحاشی تماشاگران فوتبال
نعمت بی دریغ، ایران غرق در برکت برف و باران
عملیات بهسازی قبور معصوم زاده بجنورد متوقف شد
مصر و امضای یک قرارداد تازه عربی با رژیم صهیونی
اغاز فرایند انتخاب هیات های اجرایی
آغاز فعالیت کارگاه نقاشی «روایت یاران» در شهرکرد
روی خط انتخابات
اهمیت آرایش جنگ تبلیغاتی در میدان رسانه
زن مسلمان هندی پس از کنار زده شدن حجابش، شغل دولتی را رد کرد
چهار مصدوم در سانحه رانندگی سه‌راه بنده‌بن نکا
کیش، تحت تاثیر موج سوم سامانه بارشی جنوب کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
فردا؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
بدمینتون بین‌المللی قزاقستان؛ پیروزی نمایندگان ایران در دور مقدماتی
جام جهانی اسکیت رولبال؛ بانوان ایران بر سکوی سوم جهان ایستادند
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
آغاز امتحانات نهایی دوازدهمی‌ها از امروز
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)