• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۷۸۴۲۰
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۴
بین الملل » تحلیلی
دبير کل حزب الله لبنان تاکيد کرد؛

حزب الله با فساد مبارزه مي کند

مبارزه با فساد و هدر دادن بيت المال اولويت کاري پارلمان بعدي لبنان است. امروز آمريکا و برخي از کشورهاي در منطقه پول هزينه مي کنند تا دشمني هايي عليه ما ايجاد شود.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلويزيوني العالم؛ سيد حسن نصرالله، دبير کل حزب الله لبنان در سخنراني خود درباره انتخابات پارلماني و راهبرد دفاعي اين کشور، در ابتدا با تبريک عيد نوروز به ملت ايران، افغانستان و برخي از ملت هاي آسياي ميانه و کُرد، گفت: همزمان با آغاز سال هجري شمسي جديد، به اين کشورها تبريک مي گوييم و اميدواريم امسال سال پر خير و برکتي باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دبير کل حزب الله لبنان ادامه داد: همچنين در چنين روزهايي سنت هاي خوبي وجود دارد به طوري که مردم روز مادر را جشن مي گيرند. من به مادر عزيزم و همه مادران به ويژه مادران شهداي مقاومت از همه احزاب و گروه ها، ارتش، سازمان هاي امنيتي وملت هاي لبنان، سوريه، عراق و فلسطين، يمن، ايران، افغانستان، بحرين و همه ملت هاي منطقه تبريک مي گويم. به هر بخشي از اين منطقه برويم، شمار زيادي از مادران شهدا، اسرا و مصدومان حضور دارند. هزاران نفر از بازداشت شدگان در زندان ها حضور دارند و مادران مجاهد و مبارز با حضور در ميادين از امت اسلامي دفاع مي کنند. به همه شما تبريک مي گويم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سيد حسن نصرالله افزود: ما خواهان آن هستيم که پول و امکانات بيشتري در اختيار ارتش و سازمان هاي امنيتي لبنان قرار گيرد. مبارزه با فساد و هدر دادن بيت المال اولويت کاري پارلمان بعدي لبنان است. ما دفتر و هيئتي را در حزب الله تشکيل خواهيم داد و ماموريت اين دفتر مبارزه با فساد و پيگيري اين موضوع است. ما بر اين مسئله تاکيد داريم که حزب الله پاک و به دور از فساد باشد. ما مبارزه با فساد را در ابتدا از خود آغاز مي کنيم. هر طرفي که مي خواهد با فساد و هدر دادن بيت المال مقابله کند بايد از خود آغاز کند و ما اين کار را خواهيم کرد و من به صورت شخصي اين موضوع را دنبال خواهم کرد.

دبير کل حزب الله گفت: ما خواهان طرح هاي اقتصادي کوتاه مدت در چارچوب يک چشم انداز روشن هستيم. بايد تدابير کاملي براي استفاده از منافع نفتي و گازي لبنان داشته باشيم. بايد برنامه هاي توسعه اي در همه مناطق لبنان و برنامه تامين اجتماعي کاملي به ويژه براي دوران پيري داشته باشيم. برخي از طرف ها از ما خواستند از برخي از افراد بخواهيم از نامزدي انتخابات انصراف بدهند ولي ما چنين روشي را دوست نداريم و نمي خواهيم وارد اين بازي شويم.

وي افزود: ملت لبنان اراده قاطعي در مبارزه با فساد و هدر دادن پول دارد. ما مي دانيم با دشواري هايي روبرو خواهيم شد و دشمني هاي جديدي ايجاد خواهد شد. ما نيازي به دشمني هاي جديد نداريم. امروز آمريکا و برخي از کشورهاي در منطقه پول هزينه مي کنند تا دشمني هايي عليه ما ايجاد شود. ما مي دانيم وارد شدن به اين موضوع باعث حساسيت هاي داخلي و دشمن تراشي مي شود. ما نيازي به اين دشمني نداريم ولي به نظر مي رسد کشور به سطحي رسيده است که هيچ طرفي نمي تواند درباره درمان اين بيماري خطرناک صبر کند. اين بيماري باعث نابودي دولت و جامعه مي شود. ما در اين زمينه فعاليت خواهيم کرد و جزئيات فعاليت خود را در آينده بيان خواهيم کرد. هم چنين بايد تلاش کنيم تا راه حل هاي مناسبي براي بازگشت آوارگان سوري در لبنان به سوريه ايجاد شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه اسوه در خوروبیابانک
پیام فرمانده انتظامی لرستان به مناسبت هفته بسیج
جنگ رسانه ای دشمن با اسلام و ایران
تفکربسیجی در جهان فراگیر شده است
بسیجی در هیچ ساختار و سازمان محدودی نمی‌گنجد
اقامه نماز باران در سمنان
بی مهری پرده نقره ای به نقش سرنوشت ساز رزمندگان استان مرکزی در عملیات خیبر
آقایی در پاراوزنه برداری پنجم شد
درخشش ورزشکاران بوکانی در مسابقات سرعت تبریز
احیای فرش و قنات نائین
بسیج مردمی‌ترین نیروی مقاومت جهان است
برگزاری یادواره ۲۵ شهید تنگ‌ چنار
نخبگان بسیجی پیشگام تحقق برنامه هفتم باشند
آنچه که لازم است درباره واکسیناسیون کودکان بدانیم!
۱۱۴ نیروگاه خورشیدی، هفته بسیج در بوشهر افتتاح می‌شود
تاکید بر تقویت زیرساخت‌های درمانی گلوگاه
دادگستری مازندران رتبه برتر کشور در حوزه حل اختلاف
مسکو: هیچ طرحی از آمریکا برای اوکراین دریافت نکردیم
رونمایی از سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی
سجده شکر نمازگزاران بوکانی به‌پاس نعمت باران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)