• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۸۵۹۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال
نشست خبری پیش از بازی؛

دایی: نمی‌توانم بازیکنان را در اختیار تیم ملی قرار دهم

سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: با احترام به کی‌روش نمی‌توانیم بازیکنان را در اختیار تیم ملی قرار بدهیم.

دایی: نمی‌توانم بازیکنان را در اختیار تیم ملی قرار دهمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ علی دایی در نشست خبری قبل از بازی تیمش مقابل پرسپولیس حاضر نشد پشت میکروفون‌های صدا و سیما بنشیند و صندلی خود را تغییر داد!
وی ابتدا سال نو را تبریک گفت و افزود: امیدوارم ناراحتی پارسال را نداشته باشیم و به آرامش برسیم. مقابل تیم خوب و پر قدرت پرسپولیس بازی داریم که قهرمان لیگ برتر شده است، آن‌ها نیازی به تعریف من ندارند.
دایی ادامه داد: خیلی وقت پیش قهرمانی پرسپولیس را تبریک گفتم و می‌دانم که آن‌ها فردا برای گرفتن امتیاز به مصاف ما می‌آیند. آن‌ها می‌خواهند قهرمانی‌شان را رسمی کنند و ما هم برای کسب سهمیه آسیایی می‌جنگیم به همین علت بازی بسیار حساس است.
وی گفت: روی نقاط ضعف و قوت پرسپولیس کار کرده‌ایم و البته از آن طرف هم کار سختی داریم، ولی تمام سعی ما این است که خودمان را آن بالا‌ها نگه داریم و ۳ امتیاز بازی را از آن خود کنیم.
سرمربی تیم فوتبال سایپا در مورد اینکه کی‌روش گفته بازیکنان لیگ برتر آماده حضور در جام جهانی نیستند و باید آن‌ها را ۴۰ روز در اختیار داشته باشم و نظر او در این مورد چیست؟ افزود: خوشبختانه یا بدبختانه من بازی دیشب تیم ملی را ندیدم، اظهارات کی‌روش را هم نشنیدم که بخواهم در مورد آن نظر بدهم، چیزی را که نشنیدم نمی‌توانم در موردش صحبت کنم. نظر و تصمیم کی‌روش محترم است، اما ما برای کارمان به بازیکنان نیاز داریم، باشگاه سرمایه‌گذاری کرده تا در این ۵ بازی نتیجه بگیریم. همواره با تیم ملی همکاری کرده‌ایم و این همکاری ادامه خواهد داشت، اما اکنون زمان آن نیست که بازیکنانمان را در اختیار تیم ملی قرار بدهیم. باشگاه‌ها می‌خواهند به نحو احسن کار کنند و هر باشگاهی برای هدف‌گذاری که کرده می‌خواهد به هدفش برسد. با همه احترامی که برای کی‌روش قائل هستم نمی‌توانیم بازیکنان را در اختیار تیم ملی قرار بدهیم. نمی‌دانم ۴۰ روز یا بیشتر به جام جهانی باقی مانده است به هر حال ما به بازیکنانمان احتیاج داریم. آخرین بازی ما در اردیبهشت است و فکر می‌کنم کی‌روش وقت کافی داشته باشد تا بازیکنان را در تیم ملی در اختیار داشته باشد.
سرمربی سایپا در مورد هجمه‌هایی که علیه تیم ملی به راه افتاده است، گفت: متأسفانه یا خوشبختانه مردم در حال حاضر از فضا به دور هستند و من هم خودم زیاد در فضای مجازی و اینگونه مسائل نیستم، ولی این را می‌دانم که باید دست به دست هم بدهیم و به تیم ملی کمک کنیم و باری را از روی دوش تیم ملی برداریم. کاری را که فوتبال می‌تواند انجام دهد هزاران سیاست‌مدار و میلیارد‌ها دلار نمی‌تواند انجام دهد. به همین علت باید کمک حال تیم ملی باشیم. فوتبال می‌تواند نقش هزار سیاست مدار را در عرصه فرهنگ و سیاست پیاده کند.
دایی در خصوص مطالباتش از پرسپولیس گفت: طلبم از پرسپولیس پابرجا است و من چندی پیش با گرشاسبی صحبت کردم و حتی با او به توافق هم رسیدیم و زمان هم مشخص کردیم، اما متأسفانه دوستان نمی‌خواهند مشکل حل شود و اشکالی هم ندارد. اگر فردا اتفاقی افتاد کسی از دست ما ناراحت نشود. با گرشاسبی صحبت کردیم و زمان تعیین کردیم و یک ماه و نیم از آن زمان هم گذشته و من هم مجبور هستم به صورت قانونی همه چیز را دنبال کنم. خدا را شکر کمیته تعیین وضعیت هم تشکیل شده است و خیلی راحت در همین جا می‌توانیم به حقمان برسیم. رأی را گرفته‌ام و خیلی دوست داشتم به آقایان کمک کنم، اما مثل اینکه آن‌ها دوست ندارند ما به آن‌ها کمک کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)