• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۹۳۳۸۴
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۸
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

ابلاغ راهکار‌های رسانه‌ای برای تحقق مطالبه رهبری به مراکز استانی

معاونت امور استان‌های رسانه ملی مجموعه‌ای مدون را به منظور تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از کالای ایرانی در قالب راهکار‌های اجرایی برای تولید برنامه‌ها به مراکز استانی ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، رهبر معظم انقلاب در بخشی از پیام نوروزی خود در سال ۱۳۹۷ اقتصاد و معیشت مردمی را مسئله اصلی کشور دانستند و بر ضرورت تلاش همگانی برای حمایت از کالای ایرانی تاکید کردند.

بر این اساس معاونت امور استان‌های رسانه ملی مجموعه‌ای از راهکار‌های رسانه‌ای برای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال ۹۷ را در راستای حمایت از کالای ایرانی تدوین و به مراکز استانی ابلاغ کرد.

این راهکار‌های شامل بخش‌های مطالعاتی و پژوهشی، تولیدی و برنامه‌سازی، فضای مجازی، تبلیغی و بازرگانی و نیز درون‌سازمانی و تشویقی هستند.

در بخش مطالعاتی و پژوهشی، ۱۱ راهکار پیشنهاد شده است که مهمترین آن‌ها شامل استخراج و به کارگیری مفاهیم و مصادیق کاربردی در بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، پژوهش و بررسی محتوای دینی و معرفتی مرتبط با خوداتکایی و پرهیز از وابستگی به بیگانگان و تبیین روابط بین عزت، افتخار ملی، سرافرازی، استقلال، آسیب‌ناپذیری و سایر مؤلفه‌های ارزشمند ملی با رویکرد پرهیز از سیاست‌ها و اقدامات متناقض در تولید و پخش برنامه‌های مختلف است.

در بخش مربوط به راهکار‌های تولیدی و برنامه‌سازی هم بر ۴۲ اصل تأکید شده است؛ از مهمترین این اصول می‌توان به تبیین اهمیت اصل «خرید کالای ایرانی» به عنوان جهاد مقدس اقتصادی در جنگ نابرابر اقتصادی با دشمنان خارجی، هدایت افکار عمومی و افزایش انگیزش ملی برای مصرف کالای ایرانی در سطوح مختلف سنی به ویژه کودک و نوجوان، تهیه و تولید برنامه‌های مناظره‌ای در جهت نقد و بررسی مشکلات فضا‌های کسب و کار (تولید، صادرات، قاچاق و ...) و نقاط ضعف و قوت کالا‌های ایرانی و راهکار‌های برون رفت و تقویت تولید ایرانی و معرفی تولیدکنندگان و کارآفریناتی که کالا‌های با کیفیت و بادوام ایرانی تولید می‌کنند در ساعات طلایی برنامه‌ها اشاره کرد.

همچنین در این بخش بر ضرورت معرفی نشان‌های (برند) با کیفیت ایرانی در برنامه‌های فرآیند محور، تولید برنامه‌های رادیویی، تلویزیونی برای تشویق به استفاده از تولیدات ایرانی و تقبیح استفاده کالای خارجی و نمایش تجربیات ملل دیگر در مواجهه با کالا‌های خارجی و چگونگی تلاش برای تقویت اقتصاد ملی با خرید کالای داخلی هم تأکید شده است.

راهکار‌های ارائه شده در مورد فضای مجازی نیز شامل موارد متعددی همچون راه‌اندازی پویش‌های مختلف مردمی باهدف همراهی مخاطبان با مقوله حمایت از مصرف کالای ایرانی، تولید قطعات کوتاه مناسب فضای مجازی در جهت تشویق به استفاده از تولیدات ایرانی و تقبیح استفاده از کالای خارجی و بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی برای تبلیغ کالا‌های ایرانی است.

همچنین به ۷ راهکار اساسی در بخش تبلیغی و بازرگانی در این ابلاغیه توجه شده است که مهمترین آن‌ها تغییر بنیادین و اصلاح راهبردی محتوایی تبلیغات بازرگانی در شبکه‌های استانی با رویکرد حمایت از کالا و محصولات ایرانی بر اساس اولویت‌های اقتصادی دارای بیشترین تأثیر در اشتغالزایی و تولید ناخالص داخلی و تدوین سند راهبردی تبلیغ کالا‌های داخلی در شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی با رویکرد ایجاد مشوق‌ها و تسهیلات رسانه‌ای برای تولیدکنندگان داخلی و معرفی کالا‌های آن‌ها و ایجاد محدودیت تبلیغ کالا‌های خارجی است.

در پایان نیز بر راهکار‌های درون سازمانی و تشویقی شامل ایجاد بخش ویژه در جشنواره تولیدات مراکز به برنامه‌های موفق در ترویج فرهنگ مصرف کالای داخلی و استفاده از تولیدات باکیفیت ایرانی به عنوان جوایز مسابقات و برنامه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی، در این ابلاغیه تأکید شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
عاقبت مرغ های تریاکی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)